søndag 7. november 2010

Uhu!Resultatet av lørdagskveldens lille pause-fra-strikkinga-prosjekt! Har hatt ideen en stund, men ikke kommet på eller prioritert å sette den ut i livet. Lageret med bomullsgarn har krympa i det siste, så ugla fikk en kledelig, men utradisjonell grønn farge! Det var et morsomt prosjekt, og jeg har allerede lyst til å hekle flere:) Formen på hodet/klaffen synes jeg minner om en rev, så jeg må nok gå til innkjøp av noe orange garn og hekle hale istedenfor føtter! Og så har jeg lyst til å lage en kanin med lange ører...egentlig kan man jo lage alle mulige dyr bare ved å variere hvordan klaffen utformes:) Den er ca 15 cm høy og kan romme både telefon, ipod, litt sminkesaker, bind, sysaker osv. Bare fantasien setter grenser! Tenkte også å sy fôr inni med tid og stunder...

Kald på føttene ble han også, da han uten forvarsel ble plassert i snøen på verandaen for å bli foreviget! Det måtte til for å ha nok lys til å fotografere, og som dere kan se har det snødd masse i natt/i dag. Bildet ble tatt ca kl 12 i formiddag og enda har det snødd mye etter det.
Herlig:)

Nå venter en hektisk uke fylt med kontaktmøter og papirarbeid på jobb. Kan ikke si at jeg gleder meg så veldig, spesielt siden jeg ikke lengre er helt venn med bekkenet mitt.
Ønsker alle en riktig fin uke!

4 kommentarer:

 1. Så koseleg blogg du har!

  Og søte luringen! Kan godt sjå for meg den som ein rev ja :) Artig idè!

  SvarSlett
 2. Så søt en liten uglemann!

  SvarSlett
 3. Så fin den ble, og modellen gir absolutt rom for variasjon :-)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!