onsdag 3. november 2010

En første smak av jul

Et enkelt regnestykke...
+
 =
Legg til noen prikker og man får denne: 


I bloggland er fluesoppen meget populær (for å si det mildt), men for meg er den tradisjonelle røde og hvite fluesoppen først og fremst en juleting. Vet ikke helt hvorfor, men den sier jul. Og siden julen nå nærmer seg med stormskritt, samtidig som jeg begynner å kjenne på at jeg har det travelt med det meste siden jeg i tillegg bare har 8 uker igjen av svangerskapet, har jeg sånn smått begynt å tenke jul. Disse soppene skal få pynte opp hjemme hos oss, og du skal ikke se bort ifra at noen havner inni og utenpå pakker som skal sendes til venner og familie rundt omkring!

Egentlig er disse fluesoppene (og noen andre små heklekreasjoner som blogges senere) pauseprosjekter fordi at jeg holder på å bli gal av å strikke rett-vrang-rett-vrang-rett-vrang.... Holder jo på med jakke til lillesøster, og den blir fin, men det er ufattelig kjedelig å strikke perlestrikk på pinner 2,5 med tynt alpakkagarn! Så da må jeg gjøre noe som jeg blir fort ferdig med, og da er disse perfekte!

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. Morsom sopp! Godt å se at det er flere som har begynt juleforberedelsene... og som også bare har 8 uker igjen til termin ;-)

  SvarSlett
 2. Århhhh sikken en fin svamp , beundre at du har tålmodighed til at sidde med sådan noget småt noget , det har jeg nemlig ikke .

  Klem Vilma

  SvarSlett
 3. Søte sopper :-) Jeg forbinder dem også med jul :-D

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Så fin og søt sopp! Jeg får julesetmning av den, jeg også! Er du snill og sender meg adressen din på email tihosen@gmail.com, så kommer det gavelek-pakke i posten til deg! :-)

  SvarSlett
 5. Hei,

  Fin blogg du har!
  Jeg sitter også og strikker småtteri med tynt garn til en lillesøster som kommer om 3 måneder, og kunne trengt litt soppehekling innimellom! Vet du hvor jeg finner oppskriften?

  Ha en fortsatt fin dag, og lykke til videre!

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelige kommentarer alle sammen! :)

  Så hyggelig at du liker bloggen min "Signes Sofa":) Skjønner godt at du trenger litt pause fra små pinner og tynt garn (er neeeeesten ferdig med jakka mi nå!! Endelig!), men jeg har dessverre ikke oppskrift på soppene mine. Frihekler dem, så oppskrifta er bare i mitt hode og ingen blir helt like. Men kan tipse deg om denne (http://tusindfryd-blog.blogspot.com/2010/09/diy-hklede-svampe.html) oppskrifta som er ganske så lik. Den er på dansk, men ikke noe problem å forstå:) Lykke til!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!