fredag 19. november 2010

Og stjerner ble det!

Her er altså resultatet av gårdagens stjerneprosjekt!

Fire stjerner har det blitt så langt.

To isblå med snøkrystaller på, og en perlepynt i midten.


En adventslilla, også med snøkrystaller og perlepynt.

En liten ekstra detalj som gjorde stjernene ekstra fine synes jeg!

En notestjerne til en meget musikkinteressert venninne...


Enkel og fin julepynt. Disse stjernene er ganske store, men jeg tenkte å lage noen mindre versjoner også, som for eksempel kan henges i ulike høyder i vinduet, på juletreet eller på julegavene. Det er ikke noe hokuspokus å lage disse stjernene. Jeg fikk det til etter å ha studert stjernene på Hjerterommet, men dersom du ønsker å lage slike og er usikker på framgangsmåten finnes det fine beskrivelser ute i bloggverdenen. For eksempel her, som "Pillan", bloggeren bak Min hobbyside tipset meg om!

Nå har det seg jo sånn at jeg har en liten jakke til en liten søster i magen som også må bli ferdig snart. Så inntil det er en realitet tror jeg at jeg må sette stopp for andre prosjekter. Har hekla litt de siste dagene også, så nå har jeg hatt en god pause fra perlestrikk og raglanfelling:) Det er ikke mye igjen på jakken, så siden det i kveld er "gullrekka" på tv og rumpa mi kommer til å være godt plassert i sofakroken med strikketøy og godteri innen rekkevidde, har jeg et håp om å ferdigstille den i dag! Da mangler det bare et par bittesmå votter, så er hele den første (men garantert ikke siste!) ullkolleksjonen til vesla komplett!

God helg til alle dere der ute!

♥

4 kommentarer:

 1. Oiiii! Så fine! spørs om det blir en tur innom panduro på meg også imorgen:) Hvordan går det med deg og magen? Har dere funnet navn til lille?

  Stor klem fra Milla og Guttan:D

  SvarSlett
 2. Hvor er de fine! Er det mon svært? Tak for linket, det er hermed bogmærket :)

  SvarSlett
 3. Ta deg en tur på Panduro Camilla! Det er kjempemorsomt å lage dem:) Det går bra med oss alle her hjemme, tida går fort! Vi snakker stadig om navn, men har ikke kommet fram til noe enda...

  Og Julia, det er ikke vanskelig:) Ganske fort går det også! Det er så morsomt å se hvordan de former seg bare ved å vri papirstrimlene og lime dem sammen! Lykke til:)

  SvarSlett
 4. De ble skikkelig delikate :-) Kos deg i sofaen med gullrekka og godteri ;-)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!