fredag 26. november 2010

Jeg har sydd!

Lenge har jeg gått å hatt lyst til å sy litt, men det har ikke vært prioritert på gjøre-lista før i dag! Dessuten mangler jeg sytråd som jeg går å venter på å få i posten (Randi? Har du glemt meg?), så fargeutvalget er begrenset. Men i dag ble det et par timer på arbeidsrommet, først med å lete fram arbeidsbordet mitt som var begravd under julegaver, klær som er sortert ut og er for små til lille K, garn og annet som bare har blitt lagt der midlertidig...ingen ting er så permanent som det midlertidige har jeg hørt, og det stemmer ganske bra her i huset innimellom!

Men til slutt fikk jeg rigga opp symaskin og strykebort og begynte å klippe og sy! Et putetrekk og en rest av et flanell-laken fikk nytt liv som et par søte små tøfler, kanskje til lillesøster? Jeg har en tendens til å bli litt utålmodig når jeg syr og dermed ikke så nøye som jeg burde være, så rent syteknisk er det sikkert ikke det beste produktet, men det henger sammen og jeg er fornøyd! Tror det blir flere av disse etter hvert, for dette var morro:)

Bildet nederst til venstre er et levende bevis på at jeg blir utålmodig og ikke så nøye som jeg burde være...

Nå skal jeg pakke svømmetøyet og ta en buss til byen, så venter vanngym i varmt og godt basseng for å mye opp bekkenet litt. Herlig å jumpe uti (les: komme seg i vannet så elegant som det er mulig med 35 ukers garvidmage) når man kommer fra -10 grader ute! Så blir det handletur og pannekaker til middag! Det har blitt en fast fredagstradisjon, for lille K elsker pannekaker, og da blir middagen (som dessverre ofte er preget av en liten en med vilje av stål og eksplosivt temperament som ikke vil spise) en hyggelig affære og en koselig start på helga for alle mann!

GOOOOD HELG!!

4 kommentarer:

 1. Kjempefine tøfler, åkke som! Ha en fin fredagskveld!

  SvarSlett
 2. Kjempefine tøfler, du er flink med symaskin og.
  Vottene og jakken, som forøvrig jeg og har strikket, fra forrige innlegg ble nydelige.
  Pannekake hver fredag, ja da hade det vært en glad gutt her i huse. Hade kanskje blidd litt flere dager med pannekaker her hvis det ikke var så kjedelig og steke.
  Kos deg videre i helgen!

  Pernilla

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte tøflar!! Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 4. Så fine tøfler! Likte de kjempegodt. Fint stoff :)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!