tirsdag 23. november 2010

Sovevotter

I dag da jeg leverte lille K i barnehagen sa de at han kunne trengt noen ekstra votter i kurven sin, slik at han alltid har noen tørre, varme votter å ha på seg når han skal sove lur ute i vogna. Og jammen kan man trenge det, for nå er det meldt 10-15 minusgrader mot slutten av uka!
Så hva gjør mammaen da? Joda, finner fram noe alpakkaull og store strikkepinner, legger opp og strikker i vei! To timer så var første votten ferdig, og nå er den neste påbegynt:) Den blir nok ferdig foran tv'en i kveld, så blir det toving og tørking slik at han kan ha dem med i barnehagen i morgen! Skal innrømme at når dagen blir tilbragt i sofaen med strikketøyet er det ikke så verst å være sykemeldt;)


Nå skal jeg snart dra å hente lille K i barnehagen igjen, så skal vi på besøk til "mommoj" og "moffaj" for å spise middag! Der er tante og onkel fra Sørlandet også på besøk, så det blir skikkelig familieettermiddag. Koselig:)

4 kommentarer:

 1. Sååå fin da! arti me en svart tommel:)

  SvarSlett
 2. Flotte votter, og deilig med noe som får forholdsvis raskt å lage :-) Ingenting er som hjemmelaga votter - fjortisen min nekter å bruke annet hun :-)

  Kos deg i sofaen med strikketøyet - klem Siv

  SvarSlett
 3. Nej , lille K må da ikke fryse ,søde votter :-)

  SvarSlett
 4. Klart lille K ikke får fryse. Det er bra med noe litet strikketøysom går fort unna iblandt. Nå har jeg og fått laga noen stjerner men har ikke fått blogget de enda.
  Kos deg videre i kulden, selv sitter jeg inne idag og koser meg med forberedelser til advent og hobby av diverse slag.

  Pernilla

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!