mandag 29. november 2010

Jeg har helt glemt å vise dere...

...denne vesten jeg har strikka! Den var egentlig ferdig strikka rett etter påske, så det var jammen på tide. Knapper har den manglet, men da jeg var på symaskinbutikken for å kjøpe glidelåsfot i forrige uke fant jeg disse knappene. Passe søte og romantiske for lille vinterbarnet som kommer i januar. Litt jentete klær må hun også ha, for ellers arver hun det meste etter storebror.

Oppskriften er nok en gang hentet fra "Strikk til nøstebarn", og den var utrolig enkel og grei å strikke. Her ser dere forresten et glimt av den før omtalte heklede kleshengeren som jeg trodde lille K hadde rotet bort. Det viste seg at Eirik hadde hengt en jakke til tørk på den...så en unskyldning til lille K er vel på sin plass;)

Mykeste myke alpakkaull (trenger jeg å si at det er min garnfavoritt? Synes alt jeg strikker er i alpakka...)

Herlige knapper i duse farger.

Da gjenstår det bare å ønske dere alle ei riktig fin uke, og lykke til med alle forberedelser! Her skal det lages årets første julekonfekt, og du skal ikke se bort fra at det blir litt strikking i sofakroken også:)

5 kommentarer:

 1. kjempe fin farge. :) og god liten vest :) ha en flott mandag :)

  SvarSlett
 2. For en nydelig vest, og vidunderlige knapper:) Enig, litt jenteklær må hun ha!!

  SvarSlett
 3. Denne var nydelig!
  Liker fargen godt, og knappene var så søte.

  Pernilla

  SvarSlett
 4. Veldig glad for at du og reagerte!!! For meg villd det vore slitsomt å tenke på julekule og smultringar i juli! ;)

  Alpakka! Lett å skjøne at det er ein favoritt! Har eit sjal i halsen no! Men det er hekkla, for strikke dame blir eg aldri...
  Nyt veka oo sofa kos!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!