torsdag 30. desember 2010

Om litt over et døgn...

...er det nye året her. Vi skriver da 2011! Jeg har nå gått i ni måneder å håpet på at lillesøster venter inne i magen til vi har passert midnatt på nyttårsaften før hun bestemmer seg for å komme ut å hilse på oss, og jammen kan det se ut som hun hører på mamma'n sin:) Jeg har enda en kjempemage og kjenner jeg begynner å bli sliten, så om et døgns tid kan jeg gjerne begynne å kjenne at det skjer noe. Men ikke før! Når hun først har ventet så lenge, kan hun gjerne vente til 2011...dessuten hadde 1.1.11 vært en utrolig morsom dato å bli født på;)

Ellers har vi hatt en fin jul her hjemme. Vi delte julaften i to, en på lille julaften og en på selve julaften slik at både svigers og mine foreldre skulle få komme å feire sammen med lille K. Like greit kanskje, for det ble mye pakker begge dagene;) På kvelden når lille K hadde lagt seg fikk jeg og Eirik en stille stund for oss selv hvor vi åpnet alle pakkene vi hadde fått og slappet av. Deilig! Her er et bilde fra stua hos mamma og pappa etter at lille K hadde skrevet "God jul" i vinduskarmen slik som han mente det skulle skrives....


Dårlig lys og ingen blits = litt uklart bilde.

Jeg har vært dårlig på å ta blide av gaver, interiør og kreative prosjekter, så jeg får heller ta det igjen på nyåret. Jeg kjenner det er tungt å dra rundt på magen nå, og gleder meg til fødselen er over og lillesøster kommer hjem med oss, men det positive er at jeg har mye tid i sofaen med strikkepinner og heklekrok! Eirik er kjempeflink å ta seg av lille K, mens jeg har fått strikka kjole og lue til lillesøster, tatt opp igjen arbeidet med et evighetsprosjekt jeg holder på å hekle, og begynt på en lue til meg selv. Bilder kommer senere:)

Da gjenstår det bare å takke mine faste lesere for at dere jevnlig stikker innom her! Tusen takk for alle kommentarer jeg har fått, det er utrolig hyggelig og jeg setter skikkelig stor pris på det! Jeg tror ikke det kommer fler innlegg dette året, så da sier jeg bare GODT NYTT ÅR til alle som er innom!! Måtte det nye året bli like inspirerende, kreativt, produktivt og hyggelig som det forrige her i bloggverdenen! 

 ♥

5 kommentarer:

 1. Så spennende! Lykke til og godt nyttår!

  Frøken Grønn

  SvarSlett
 2. Godt å se det er flere som har nedtelling.. Er fem dager på overtid - SKAL klare å holde oss til 1.1.11 ;-)

  Lykke til med fødselen, og godt nytt år til deg :-)

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner at det er en spennende tid nå, og jeg følger spennt med.
  Jeg sier takk for dette året, all koselig læsing og inspirasjon på bloggen din. Jeg glær meg til og følge deg videre i året som kommer.
  Godt Nytt År!

  SvarSlett
 4. For en herlig måte å stave på :-D Det er spennende tider dere går i møte - lykke til med forestående familieforøkelse :-)

  Riktig godt nyttår til deg og dine - klem Siv

  SvarSlett
 5. Godt nytår og håber alt er godt :-))


  Klem Vilma

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!