mandag 10. januar 2011

Oda

Nå er hun her. Lille Oda som vi har venta på i så mange måneder. Vi kryssa fingre og tær for at hun skulle holde seg i magen min til vi gikk inn i et nytt år, et nytt tiår faktisk, og jammen hørte hun ikke på oss. Såvidt inne i dag nummer 2 av 2011 kom hun til verden, i full fart. 2. januar, klokka 01.56 så hun dagens lys (nattens mørke er det vel strengt tatt rettere å si...), og med sine 50 cm og 3650 gram er hun helt perfekt og selvfølgelig verdens fineste! 

Det er ikke ofte jeg legger ut bilder av barna, men dette er jo så spesielt at det fortjener et bilde i bloggen. Lille K er stolt storebror, og så langt er alt veldig spennende. Han løper bort til henne, enten hun sover eller ikke, og sier "heia, heia", synes det er kjempemorsomt når hun hikker og skal dele alt, både lekene, favorittbamsen, smokken og brødskiva med henne. Herlig!

Så her hos oss er alt bare bra, men det vil naturlig nok bli litt stillere på bloggen i tiden framover. To barn under to år tar liksom de fleste av døgnets timer, men innimellom skal det komme noen innlegg! Og jeg titter innom mange av dere i stille stunder selv om jeg ikke alltid er like flink til å legge igjen kommentarer. Alltid fint å hente litt inspirasjon:)

Det var alt for denne gang. Nå skal jeg nyte at lillesøster ligger ved siden av meg i sofaen å sover, ta fram strikkepinnene og spise litt tørre julekaker. Ha en god kveld alle sammen!

 

14 kommentarer:

 1. Gratulerer med en nydelig liten baby! :)

  SvarSlett
 2. Nårhhh ;0) tillykke med det lille vidunder
  Julie

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Så utrolig koselig - nydelige lille Oda og stolte storebror :) Kos dere!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med lilljenta!
  Jeg har ventet i spenning og fikk høre at hun valgt og komme den 2.
  For noen nydelige bilder, hun er så fin og for en stolt storebror hun har.
  Hvis jeg ikke tar feil så har den jenta noen fine strikkaklær og velge mellom nå og med en så flitig mor så blir det vel noen søte kjoler etterhvert.
  Kos dere allesammen og nyt dagene fremover!

  Klem Pernilla

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye!! Har sett inne på fb at det har skjedd ting, men det var jo koselig å få se bilder :D Så heldig hun er som har kommet til verden i en sånn flott familie - og med en så snill storebror!

  SvarSlett
 6. Vakre lillesøster Oda! For ett fint navn dåkker valgte te ho:) Gratulere igjen te dåkker alle!

  SvarSlett
 7. Gratulerer så masse! Hun var kjempeskjønn, og hun har fått en vakkert navn! Kos dere i tiden framover! Ser ut som en veldig stolt storebror!

  god klæm:)

  SvarSlett
 8. Så fantastisk! Gratulerer! Kos dere masse, og nyt denne tiden. Her har de tre første månedene rast avgårde. :)

  SvarSlett
 9. Tilykke tilykke :-)) Mon hun får rødt hår ligesom storebror?

  Klem Vilma

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye! Endelig er ventetida over :-) Kos dere skikkelig! Det ligger noe til deg inne på bloggen min :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 11. Tillykke med hende, så lille og fin.
  Du har vundet min give away. Tillykke med det også. :-) Vil du lige sende mig din adresse på linebekker@hotmail.com, så sender jeg til dig !

  SvarSlett
 12. Gratulerer med baby i hus! Nyt tiden, her føles det som de siste 15 mnd har rast avgårde :)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!