lørdag 18. desember 2010

Glassengel

Denne glassengelen synes jeg bare er helt nydelig. Den rå formen som blir av det knuste glasset står i kontrast til det sarte og myke en ofte forbinder med engler. Engelen er laget av mennesker som sliter med rus og deltar i et program i regi av Kirkens Bymisjon hvor de får komme ut i arbeid med å for eksempel lage slike glassengler. Engelen leveres i en pen liten eske, og inni eska ligger det en liten lapp hvor det står:

Englene representerer HÅPET.
Alt som er knust eller ødelagt kan settes sammen og bli noe vakkert!

Symbolsk når man tenker på hvem som faktisk står å lager disse. En vakker julegave med mening, og jeg tenkte jo nå at det skulle være et tips til dere, men så ser jeg på hjemmesiden at de faktisk er utsolgt for glassengler og ikke får fler før på nyåret. Men til neste år kanskje? Kan begynne tidlig med gavene vettu! Min henger i alle fall i kjøkkenvinduet og jeg er veldig glad i den.

Ønsker alle en fin lørdag og en fin siste uke før jul. Og stress ned nå da folkens, og tenk litt over hva som egentlig betyr noe i jula!


3 kommentarer:

  1. Åja utsolgt.. Jeg som også hadde tenkt å kjøpe slike i gaver. Begynne tidligere sier du, det har jeg tenkt maaange ganger nå når julen nærmer seg med STORMskritt! ;)

    SvarSlett
  2. Hei:) KOm borti bloggen din da jeg søkte på 'snickers konfekt'! Lykke at du nettopp hadde laget slike! Blir konfektbakedag til uka på oss:) Nydelige engler, og nydelig blogg! Kommer til bake hit!

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!