mandag 6. desember 2010

De siste dagene har jeg...

...laget mintkonfekt.
Dyppet i sjokolade og prøvesmakt.
Godkjent!

 ...laget mer konfekt, denne gang en oppskrift uten navn. Kan kanskje best beskrives som snickers-konfekt, for med peanøttsmør, karamell og sjokoladetrekk, med knasende sprø cornflakes minner den litt om snickers-sjokoladen på smak i alle fall!
Anbefales!

Trenger jeg å si at jeg synes det er stas å lage konfekt til jul?

...laget noen vanlige julekaker også. Slike sjakkruter laget alltid bestefaren min, så i fjor fant jeg ut at jeg også skulle prøve. Eirik syntes de var så gode at det var det første han ba meg om å bake, så da ble det gjentatt med stor suksess i år også:)

...sett på sviblene mine som stadig blomstrer mer. En svak duft sprer seg også rundt i huset og skaper litt god adventsstemning...

...kost meg i sofaen med selskap av en kopp te og noen skumnisser mellom øktene på kjøkkenet!

Håndarbeidet er også en trofast følgesvenn, og lista over prosjekter jeg vil sette ut i livet er lengre enn lang. Nå har jeg akkurat avsluttet et prosjekt jeg begynte på etter påske, men det får dere se en annen dag!

Ha en koselig uke!

3 kommentarer:

 1. Oi, det så kjempegodt ut! Del gjerne oppskriften på sjakkrutene og snickers-konfekten :-))

  Ha en fin kveld!
  Hilsen Veronica

  SvarSlett
 2. Nam -det så godt ut :) Også skjønner jeg at jeg ikke skal klage på manglende tid til å sy;) Kos deg videre i svangerskapet, og lykke til med å finne litt koselig sytid :) Og god bedring til minsten :)

  SvarSlett
 3. man nænner jo næsten ikke at spise det :-) Meget dekorativt.

  Klem Vilma

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!