onsdag 8. desember 2010

Lilla til lillesøster

I forrige innlegg nevnte jeg et prosjekt jeg endelig har blitt ferdig med (vet ikke om jeg tør å si det, men jeg begynte faktisk før sommerferien!), og nå er det tid for framvisning. Da jeg gikk gravid med lille K strikket jeg et slikt babyteppe til han, og det ble mye brukt, så da tenkte jeg at lillesøster skulle få et hun også! Mønsteret er hentet fra boka "Myk start".
Jeg ble ferdig på kvelden og måtte straks skylle opp teppet og strekke det ut (derfor blitsbilder som stjeler all farge). Det er nemlig det morsomste med hele babyteppet! Mønsteret vises ikke spesielt godt mens man holder på å strikke, noe som er ganske demotiverende. Jeg gav nesten opp lille Ks teppe da jeg holdt på med det, for det ble jo aldri særlig stort, og ikke ble mønsteret like fint som i boka heller... Men så vasket jeg det og la det til tørk... Plutselig vistes mønsteret og teppet ble dobbelt så stort, og det ble verdt alle timene med strikkepinnene! Jeg målte ikke lillesøsters teppe før jeg skyllet det opp, men nå er det 140x90cm, så det er stort nok:) 
Her ser dere hvordan fargen egentlig er. Garnet er, som vanlig, drops alpakka. Det mykeste og varmeste må til for ei lita vinterjente!

Nå skal jeg tilbake til min date med symaskina, og håper å ha noe nytt å vise fram i morgen!

3 kommentarer:

 1. Hehe , sjovt nok begyndte jeg osse for lang tid siden på nøjagtig samme tæppe , men da jeg ligesom dig ikke syntes at mønstre blev fint som i bogen , så pillede jeg det op. Det skulle jeg ikke ha gjort , for hvor er det bare fint efter det er bleve skyllet op og lagt til tørre. :-)))

  SvarSlett
 2. Bra at du ikke gav opp teppet. Dette er nydelig og for en herlig farge!

  Pernilla

  SvarSlett
 3. Så nydelig det ble :-) Jeg har også den boka (lurer kanskje på at jeg kjøpte den etter at du hadde skrevet om den), og tepper er noe jeg liker å strikke...

  Ha en fin kveld og klem fra Siv

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!