fredag 17. desember 2010

100

Nå når jeg skulle sette meg ned for å skrive et lite innlegg på bloggen oppdager jeg at dette faktisk er innlegg nummer 100, og 3888 hyggelige besøk har jeg hatt her inne i følge telleren min!! Utrolig! Det burde jo vært feiret med en liten give away til alle de som følger med på skribleriene mine, men jeg tror jeg velger å utsette det til jula og fødsel er over... Det er evig nok å ta tak i nå for tiden, og ikke vet jeg helt hva jeg skal gi bort heller...kom gjerne med forslag;) Så herved lover jeg dere at det kommer en give away her på bloggen på nyåret!! Følg med:)

Noe kan jeg jo gi bort i dag likevel. Jeg har fått flere henvendelser om oppskrift på snickers-konfekt og sjakkruter, så her kommer den til dere som har lyst til å prøve!

Trykk på bildet så blir det større og oppskriften lettere å lese:)

Oppskriften på sjakkruter er hentet fra Tines juleoppskriftshefte fra i fjor, og denne oppskriften gir en STOR porsjon! Jeg delte den i to og laget sjakkruter av den ene halvdelen (husk å halvere kakaomengden også), og trykket ut snøkrystaller av den andre halvdelen som jeg strødde perlesukker på. Kjempeenkelt og kjempegodt! Deigen kan være litt vanskelig å arbeide med, men med litt tålmodighet gikk det bra:)
Lykke til!

Til slutt et bilde av mine nye tøfler! Glemte helt av å ta bilde av dem før de fikk et par runder i vaskemaskina, og det er synd, for de så helt mislykka ut! Hadde ikke helt troa på at det skulle bli noe bra, men når jeg først hadde hekla dem måtte jeg jo prøve tove dem også. Og resultatet ble helt greit! Jeg var usikker på hvor langt jeg skulle hekle rundt og rundt oppover foten før jeg begynte å hekle fram og tilbake på sålen, derfor laget jeg et lite belte som jeg tovet sammen med resten av tøffelen slik at jeg hadde noe å forlenge med dersom tøffelen ble for kort i seg selv. Og det var lurt! Hvis ikke hadde den bare dekket foten til litt over tærne... En stor hvit knapp pynter litt opp, og føttene mine er varme og gode! :)

Ønsker alle en god førjulshelg!
Tenk at det bare er en uke til julaften, jeg gleder meg:)

1 kommentar:

  1. Er lidt imponeret over alt det du når selv om du er høj gravid :-))

    jeg glæder mig osse til juleaften..det jo lige om snart .

    Klem Vilma

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!