fredag 5. februar 2010

Pip pip

Det er ikke de store prosjektene jeg har tid til å sette i gang nå for tiden, selv om planene stadig er der. Det blir mer strikkepinner og heklenål i sofakroken når lille K er i seng. Noe kommer det da ut av det, blant annet disse små fargerike vennene. Begynte med at jeg skulle strikke en fugl å gi bort i barselgave til en venninne, og så dukket den ene etter den andre opp... Ingen blir helt like, for jeg har ikke noe oppskrift å strikke etter, men det er litt av sjarmen også. Planen er at de skal henges opp som en uro, eller henges bjelle på slik at de kan glede en ny liten verdensborger i barnevogna. Kanskje får jeg lagt ut noen av disse til salgs når jeg en gang får åpna min egen epla-butikk...*drømmer stadig*


Jeg og mine fargerike venner ønsker med dette en riktig god helg til dere alle!

1 kommentar:

  1. Åh, så fine! Blir spennende å se hva som dukker opp i Epla butikken din etterhvert :) Var faktisk å sneik litt på bordet når det fortsatt stod på Røde Kors butikken, men tør ikke å komme hjem med noe så stort ;)
    Men skal ta meg en liten tur i morgen så kanskje de har noe annet fint da..noe som jeg kan snike inn døra uten at en hvis "noen" legger merke til det, hehe.

    Ha ei flott helg!

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!