mandag 22. februar 2010

Epla-butikken

Skulle bare si at nå har jeg oppdatert Epla-butikken min med ei hjelmlue i offwhite og et par søte små babysko/tøfler i alpakkaull. Ta en titt her!

Oioioi! Nå mens jeg holdt på å skrive dette innlegget fikk jeg e-post fra Epla med ordrebekreftelse!! Mitt første salg!! Jippi:)

I tillegg ser jeg at det stadig er hyggelige besøkende her på bloggen min, for telleren min jobber seg oppover. Jeg setter utrolig pris på at det er så mange som vil lese det jeg skriver:) Dette, i tillegg til mitt første Epla-salg og alle de flotte give awayene som er ute i bloggverdenen, gjør at jeg tenker å fyre i gang min egen give away snart! Må bare finne ut av hva premien skal være... Følg med:)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med første salget!! Og nå har du to :) Første paret ut i venneflokken vår venter ei eller en til sommeren, men sånt skal jo være smittsomt så da får jeg nok snart bruk for de fine tøflene ;)

  Jeg har skrevet innlegg på bloggen om "kreativt bloggtreff" i Bodø, så forhåpentligvis får vi med noe mere folk. Hvis jeg finner oversikten over de som var interessert før jul, skal jeg sende mail til de direkte. Du kan jo lage et innlegg du og kanskje? :)

  Ang. vimpelrekken så elsker jeg pastellfarger, så en fin miks av gult, rosa, blått, lilla og grønt f.eks hadde vært supert! Men jeg liker ting så enkelt så mulig i utseende, så helst uten den lille blomsten på tuppen av vimplene :)

  Oi da, tiden flyr når man sitter foran pc'en! Kjæresten har bursdag i dag (og eksamen, stakkarn) så jeg skal være flink husmor i dag..kanskje på tide å sette i gang ;)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en koselig kveld! måtte bare titte innom her før maskinen skulle slås av... Så flink og kreativ du er!!!! :)sukk... den som kunne jobbet bare litt mindre... Mangler tid til slikt, men har mange ideer og tanker på lur, så en dag kanskje! Snakkes! Go Natt!

  SvarSlett
 3. Ja det var en viirkelig koselig kveld, i ditt koselige hus! Vi er virkelig effektive;)

  Takk for fine ord:) En skulle gjerne hatt noen flere timer i døgnet ja...har en drøm om å jobbe redusert for å ha bedre tid til litt kreativiteter, men det blir vel ikke de første årene i alle fall! Nå må jeg bare nyte og bruke den siste måneden hjemme med lille K godt:)

  Vi sees:)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!