onsdag 17. februar 2010

Ikke bare en drøm

Som noen av dere som er innom her sikkert har fått med seg, har jeg lenge hatt en liten drøm om å starte min egen butikk på Epla. Nå har jeg tatt mot til meg, og butikken smilehull er et faktum! En liten hverdagsdrøm har blitt virkelighet:) Tenk det, nå kan alle som vil gå inn der og kjøpe noe hvis de finner noe de liker! Syns nesten det er litt skummelt jeg, og kjenner en liten prestasjonsangst snike seg ïnn over meg. Men det er jo bare en hobby, og det jeg selger der er bare overskuddet fra mine kreative syslerier. Har jo alltid så mange prosjekter på gang, og lageret med klær og andre ting som ikke blir brukt eller gitt bort vokser stadig. Så da kan det like gjerne ligge til salgs hvis det kan glede noen andre:) Og selvfølgelig gleder det også meg!

Her er de produktene som inntil videre ligger i nettbutikken. Har litt mer på lager, men også tusen andre ting på timeplanen. Mer kommer når jeg har litt mer tid til overs!

Hvis du vil ta en titt innom smilehull på Epla, trykk her.3 kommentarer:

 1. Gratulerer! Syns det var kjempeflott alt du har lagt ut, også må du ikke tenke på prestasjonsangst! Som du sier så er det jo en hobby så da skal det bare være kos :)

  Har så lyst på en heklet vimpelrekke selv, men dessverre er det lite klingene mynt i kassa for tiden siden jeg har bestilt både nye glidelåser, utstyr til brosjer og øredobber og masse klokker til nye mansjettknapper..men kanskje vi kan få til en byttehandel før jeg flytter? Jeg har garn om du har lyst :)

  Og ja! Vi må få til en "pysselkveld" snart, siden det blir i mindre skala enn hva jeg opprinnelig hadde tenkt kan vi godt være hjemme hos meg, har stort spisebord med plass til åtte :)

  SvarSlett
 2. Epla! Der er det mykje fint- har sett på ditt også! :) nydleg!
  ja,sant dei er fine, koppane!!! Lotta- turid design Figgjo 60 talet! Fann dei i kjellaren hos mormor til mannen min då dei rydda...
  Såg eit heilt sett i sumar..angra enno på at eg ikkje kjøpte! ...

  SvarSlett
 3. Gratulerer med Epla butikk!! Har vurdert Epla-butikk jeg også, men inntil videre holder det med min lille bloggbutikk :)

  Kjempefine hekleting du lager!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!