lørdag 20. februar 2010

Mer fuglekvitter

Jeg har en ting for fugler. Det er ikke til å legge skjul på. Jeg har hatt et mønster tegnet av fra en venninne liggende i evigheter i påvente av å få symaskinen i funksjon igjen, og har rett og slett klødd i fingrene etter å få sydd disse søte små fuglene.


Stoffet som er brukt på magen er en rest jeg har fått fra mamma. Det er samme stoffet, med tosidig mønster. Hun fortalte at hun sydde seg en vendbar kjole av det en gang i tiden, og jeg kjenner at jeg gjerne skulle hatt tak i den kjolen! Men den havna på et loppemarked for mange år siden...dessverre.

Synes mønstret, spesielt dette, er helt fantastisk. Elsker de grønnfargene! Tenkte at jeg med tid og stunder skal få sydd flere fugler med ulike blånyanser på magen, og lage dem til en uro å henge på lille Ks rom. Og så må jeg kanskje ha en å henge i stua/gagen også...! Og kanskje noen til Eplabutikken min også? Det er bare å benke seg ved symaskinen!

Men ikke i kveld. I kveld har jeg krøpet opp i hjørnet av sofaen, lille K sover, Eirik driver på med ett eller annet på datamaskinen sin, og jeg skal strikke hals-lue til lille K (bilder kommer senere) og spise smågodt. Herlig!

En koselig lørdagskveld ønskes til alle sammen! 

3 kommentarer:

 1. Hei Marie! :)

  Her sitter jeg hjemme alene og koser meg en lørdagskveld, med litt OL på tv, litt snacks,litt snusing rundt omkring i alle de herlige bloggene som finnes og hva skjer... jo plutselig dukker denne flotte bloggen din opp =) Så artig! Nå skal jeg kose meg litt ekstra. Og du og du så mye fint du lager. Er en litt sånn "mekker" selv, selv om ikke tida strekker helt til - og elsker derfor slike inspirerende blogger. De gjør at "har-lyst-til-å-lage-lista" etterhvert begynner å bli ganske lang. ;) Og sukk...gjett om min lille I er misunnelig på K`s nydelige Wiinblad-sengesett! (eller kanskje det er mamman som er mest misunnelig) Det må det være fantastisk å sove i.
  Vel, ha en fin lørdag du også : )
  Stor klem fra Trondheim og Janne!

  SvarSlett
 2. Så søte! Enig, nydelig grønnfarge det der. :-)

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelige kommentarer!

  Og Janne, du får hilse kjentfolk! :)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!