mandag 22. februar 2010

Forelskelse

Jeg hadde sett en tapet rundt på flere blogger. En herlig tapet med blånyanser og den herlige gule prikken i midten av hver blomst. Jeg er sikkert på at mange av dere vet hvilken tapet jeg snakker om nå... Men hvordan skulle jeg få tak i denne da? Frau Weber har en give away gående hvor premien er 10 m (!) av denne tapeten, men jeg er ikke den eneste som håper å vinne der! *sukk så fantastisk det hadde vært*


MEN så kom det en reddende engel inn i bildet. Med håp i hver bokstav skrev jeg en e-post til Helle, med bloggen En fugl i hånden. Hun selger tapetbambier på sin blogg, men det er ikke helt det jeg vil ha til lille Ks rom, så jeg spurte om jeg ikke heller kunne få kjøpe en bit av tapeten. Og hun sa ja!! Så en stund etterpå dumpet det 3m herlig tapet ned i postkassen min:) Tapeten var akkurat så fin som jeg hadde forestilt meg, og jeg har allerede klippet og gitt min lille skuffeseksjon en ansiktsløftning! Planen er å tapetsere skapdørene på lille Ks rom når det er ferdig oppusset, og jeg gleder meg som en unge:)

En liten boks fikk også herlig glad-tapet på seg. Jeg kan ikke la være å smile når jeg ser denne tapeten på MITT arbeidsbord!







1 kommentar:

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!