onsdag 16. mars 2011

Time out!

Nå er det time out (på godt norsk...) for ho mor! Begge ungene sover samtidig, og jeg skal la alle lekene ligge på gulvet, la den halvspiste skåla med havregrøt stå på spisebordet og kjøkkenet være det kaoset det allerede er, og heller sette meg ned med en kopp te og mitt seneste påbegynte strikkeprosjekt...

Egentlig bør jeg vel gjøre ferdig den siste av de to før omtalte bursdagsgavene, men jeg tror heller jeg tar det til kvelden. Dette her er nemlig morsom strikk og jammen går det ganske fort også når man kommer inn i det! Det skal bli en såkalt vaffellue, og oppskriften er hentet fra Pickles.

Forresten, takk for alle fine kommentarer på forrige innlegg:) Jeg har studert teppet og funnet ut hvordan jeg hekler hjertene, men det gjenstår enda å løse mysteriet om hvordan de er heklet sammen med den ringen som er i midten av hjertene. Håper jeg finner ut av det også, for denne måten å lage teppe på kan jeg gjerne videreføre!

5 kommentarer:

 1. Høres ut som litt tid for deg selv med strikketøyet er vel fortjent :-) Artig mønster!

  Ha en fin dag - klem Siv

  SvarSlett
 2. nydelig farge, og fint mønster! Kos deg med strikkeriet:)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Hvilket garn bruker du? Det var en nydelig farge! :)

  SvarSlett
 4. Skulle aldri skrevet dette innlegget, for tror du ikke lillesøster våknet etter 10 min...? Men 10 min er bedre enn ingen ting:)

  Jeg har brukt Drops sitt garn Merino Extra Fine og pinner nr 4!

  SvarSlett
 5. Nyt tia for deg selv, sånn tid er VIKTIG! En skal ha lov til å bare være seg selv av og til, ikke alltid mamma, ryddehjelp, serveringspersonale, you name it!

  Håper du snart får et nytt lite pausehull i hverdagen, og at vi får se den ferdige lua der! (o:

  Flott lue! I deilig garn.

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!