tirsdag 29. mars 2011

Takk Marianne!

For et par uker siden hadde jeg et ubesvart anrop på mobilen da vi kom hjem fra ukas handletur. Loggen viste et ukjent nummer som jeg søkte det opp i telefonkatalogen, og fikk opp et navn jeg ikke kjente. Sikkert noen som har ringt feil, tenkte jeg. Men så ringte samme nummer en gang til, og denne gangen fikk jeg tatt telefonen, heldigvis! For den som var i andre enden av røret var en hyggelig dame som heter Marianne. Hun hadde vært på brukthandel og kjøpt en rull med tapet, og heldigvis for meg leser hun bloggen min og har fått med seg hvor glad jeg er i tapeten med jenta og gutten i epletreet! Og hva dumpa ned i postkassen min noen dager senere? Jo, enda en rull med denne herligheten:

Gutten som leser i boka si...

Jenta som smiler og vinker til alle som vil se, mens katten titter nysgjerrig på...

Og fuglene som kvitrer så fint. Hører dere det?

Jeg er så glad, så glad for den, så
TUSEN TAKK MARIANNE!!!

Marianne har ingen blogg selv, men hun holder på med mye forskjellig håndarbeide. I epla-butikken hennes kan man få kjøpt noe av det hun strikker, hekler og syr, så ta en titt!

Nå skal jeg strikke på en bursdagsgave til en venninne som fyller år om noen uker, mens de frustrerte fruene underholder på tv.

Ønsker alle en herlig uke!

4 kommentarer:

  1. Kjempesøt og sjarmerende tapet! Så utrolig hyggelig gjort av Marianne! :)

    SvarSlett
  2. Så koselig!!! Må ta en titt innom eplabutikken hennes:) God ønsdag:)

    SvarSlett
  3. er så inponert over Marianne, tenk å ha slik omtanke for en du ikkje kjenner. Synst du som er så kreativ Marie må lage en gøyal overaskelse til Marianne :-D

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!