tirsdag 15. mars 2011

Arvegods

Dette fantastiske hekla teppet fant jeg på loftet hos mamma og pappa. Vakkert, ikke sant? Jeg synes det er fantastisk fint, og det gjør det bare enda finere at det er min oldemor, lille K og lillesøsters tippoldemor som har laget det. Jeg er helt imponert over arbeidet som er lagt ned, så mange små masker med tynt garn, og nydelige farger. Håndarbeid på sitt beste!

Ganske stort er det også, men det må det jo være for å dekke en tvillingvogn. Jeg tør ikke bruke det som vognteppe i frykt for å miste det, og har aller mest lyst til å henge det opp på veggen som pynt! Her poserer det i gyngestolen min, som for tiden (dvs det siste året...) har bare et armlen...det andre ligger på arbeidsrommet i påvente av å bli satt på plass igjen (og slik at lille K kan vise det til alle som kommer på besøk og si "øgakt"=ødelagt, sånn bare for å poengtere at den faktisk er det.). Ting tar tid, det er bare å innse det.

Ellers er det sykdom i hus. Helga med besøk av min venninne Randi var utrolig koselig, men ble litt amputert av at lille K ble syk. Han ble bare dårligere og dårligere, så på søndags kveld endte vi på legevakta. Halsbetennelse og ørebetennelse var diagnosen, og penicilinkur ble påbegynt mandags morgen! Heldigvis virker den raskt, og han er bedre allerede i dag. Med to unger hjemme alene skjer det ikke så mye på håndarbeidsfronten, men har et par ting som skulle vært blogget. Blant annet har jeg endelig fått ut fingeren å hekla den giraff-rangla som har surra i hodet mitt i lang tid! :)

Nå, til strikkepinnene mens Eirik får minstebarnet til å sove.
Ha en flott uke alle!

11 kommentarer:

 1. oi! Det var et nydelig teppe! En dyrebar skatt ja! Ha en fin kveld! Og fortatt god bedring til lille K!

  SvarSlett
 2. Nydelig teppe som er for flott til å gjemmes bort, men jeg skjønner at du ikke tør å bruke det ute.
  Kanskje noen greier å gjenskape mønsteret sånn at det kan hekles av flere??
  Morsomt med sånn gamle skatter!!

  SvarSlett
 3. åå-det var fint! så søtt med hjerter og friske farger!

  SvarSlett
 4. Å guri, dette var et helt nydelig teppe!!! Skulle gjerne hatt oppskriften på dette assa. Det må være noe av det fineste jeg har sett.

  SvarSlett
 5. Jeg er målløs !! Sikken et smukt smukt tæppe , heldige dig der har sådan eet :-)

  SvarSlett
 6. Fantastisk fint vognteppe! :) Og litt av ein skatt. Forstår godt at det berre blir til pynt, ja :)

  SvarSlett
 7. Dette teppet har jeg oppskrift på , Det er nydelig og jeg har vurdert å ta heklekroken fatt :)

  SvarSlett
 8. Oi oi, hvor har du fått tak i den oppskriften?

  SvarSlett
 9. Det var kjempe koselig å vere på besøk. de 2 hjerteknuserne er bare helt herlige. synst utrolig synd på lille K som ble så syk, men synst det var lit komisk at han vart syk denne gangen eg var på besøk også, håper det ikkje blir en vane for då må eg nesten bare holde meg her nede. hekla teppe er kjempe fint og enda finere i virkeligheten :-) håper du får oppskriften slik at du kan lage en kopi :-)

  SvarSlett
 10. Utrylig nydelig teppe :) Har lett etter oppskrift på det i lengre tid nå uten å lykkes, du selger ikke oppskrift du ?? Evt. hvor har du kjøpt oppskriften ?? Er veldig interessert i å få kjøpt den oppskriften  MVH

  Heidi

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!