torsdag 10. mars 2011

Jippi!!!

Se hva mamma fant til meg på loftet!! En hel rull av tapeten jeg har hatt etterlysning av på bloggen i over et år! Rart, men jeg fjernet den lille annonsen min som har ligget øverst i høyre side her på bloggen siden februar i fjor bare dager før mamma fant tapeten...tilfeldig? Jeg var så heldig at jeg fikk en bit av tapeten i en gavevandringslek i fjor (se her), men har jo hatt lyst på mer, og dette er jo mer en jeg kunne håpe på! Mamma trodde den hadde blitt kastet i en flytting, for det er tross alt snart 28 år siden den ble brukt til å tapetsere baksiden av bokhylla som sto som romdeler mot sengene til meg og broren min. Nå er jeg bare så glad for at den heller har blitt med på lasset i alle de år:)

Men hva skal jeg bruke den til da? Det er det neste spørsmålet! Den er litt dyrebar kjenner jeg, så det blir ikke hva som helst. Inntil da kan jeg bare smile hver gang jeg ser den og være glad for at jeg har en mamma som sparer på det meste! :)

Nå er det helg for min del. En god venninne fra folkehøgskolen kommer fra Bergen i kveld og skal være til søndag, så jeg gleder meg til dager med mye prat, god mat, litt vin, håndarbeid, godteri, trilleturer, og ellers bare hygge!
God helg til dere alle!

6 kommentarer:

 1. herlig at din mor fant den og at det er akkurat den samme som du etterlyste. livet er full av små magiske øyeblikk!

  SvarSlett
 2. Lykke, det er lov å være heldig! Du får legge den høyt oppi en hylle langt unna ivrige barnehender mens du tenker deg om ;) Vel unt! Kos deg så mye med besøk i helgen :)

  SvarSlett
 3. Sikke en lykkelig slutning på din jagt! Det er bare med at bruge det med omhu! :D

  SvarSlett
 4. for en utrolig fin tapet, heldige du som har en mamma som samler på alt:) det har ikke jeg, men selv er jeg en mamma som samler på alt:) Vil følge deg, liker bloggen din:)

  Hilsen Trine:)

  SvarSlett
 5. Så artig at den endte slik da:) Jeg har skrollet meg igjennom x-antall tapetsider for og se om jeg kunne finne den noe sted... hvilken gave hadde ikke det vært?! men nå har du jo endeli fått deg en hel rull! gleder meg til å se hva du skal bruke den til, den er jo så fin:)

  Kjempegod helg til deg og dine, klæm <3

  SvarSlett
 6. For en happy ending! :) Stilig tapet!
  Det høres ut som du har en god plan for helgen. Kos deg!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!