onsdag 3. mars 2010

En liten bursdagsgave til en liten bursdagsgutt.

Sønnen til en barndomsvenninne ble to år i går (hipp hurra!), så da måtte jeg jo sende avgårde en liten pakke til Trondheim. Nå håper jeg pakken har kommet fram til sin rettmessige eier, og dere skal få se hva den inneholdt!

En liten vimpelrekke til rommet hans! Alle barn med interiørbevisste mødre må vel ha en vimpelrekke på rommet sitt? Eller? Virker slik i bloggverdenen i alle fall, og jeg synes de er veldig koselige og dekorative. Lille O har foreldre som er flinke med innredning og som stadig pusser opp, og han har et kjempefint lyseblått rom med et stort tre på den ene veggen. Jeg har prøvd å tenke på fargene på rommet hans når jeg laget denne, og håper bare den passer inn og blir til glede for både han og foreldrene:)  

Når det gjelder vimpelrekker skal jeg, den dagen døgnet får flere timer, lage en laaaang vimpelrekke i fine vår/sommerfarger som skal henge på altanen vår til sommeren....*drømme*


2 kommentarer:

  1. Lille O blei så gla for pakke i posten, å vimpelrekka må vi jo få opp på veggen så snart som mulig, så kan æ send dæ ett bilde av resultate:) Tusen takk!!!

    SvarSlett
  2. Så bra Camilla! Gleder meg til å få se bilde av hvordan det ble:)

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!