tirsdag 16. mars 2010

Så prøver vi igjen...

Datamaskinen min er lite samarbeidsvillig for tiden. Plutselig blir den lei og vil ha en pause, og da slår den seg like godt av, uansett om jeg er midt i et blogginnlegg, leser nettaviser eller skriver på en skoleoppgave. Forferdelig irriterende!! Så nå har jeg intet mindre enn tre ganger iløpet av dagen prøvd å fortelle dere at jeg har fått min første award! Kanskje er det ikke meningen at jeg skal få spre det til verden? Snille Margrete med bloggen M's lille hjørne har gitt meg den, og jeg er så glad for det! Tusen takk! :)


Denne awarden går til bloggere som positivt og kreativt inspirerer andre i bloggverdenen, og nå er det altså min tur til å gi den videre til 12 andre bloggere! Så får jeg en god unskyldning til å "måtte" gå inn på de 12 bloggene i kveld for å legge igjen en kommentar om at de har fått en award...gleder meg allerede:) Det er mange som fortjener å få denne awarden, men her er altså min liste, i tilfeldig rekkefølge:

Dette er alle blogger som på ulik måte inspirerer meg og gir meg gode ideer. Elsker å få et lite innblikk i deres kreative univers, titte inn i deres hjem, og hente masse god inspirasjon! Takk for det:)

5 kommentarer:

 1. mange tak for den fine award :) er glad for du kan lige at besøge min side :)

  Kh sara

  SvarSlett
 2. Så hyggelig :) Tusen takk for at du nettopp gjorde tirsdagen enda bedre!

  SvarSlett
 3. Heisann :))Så koselig at du tok meg med på lista di! Ingenting er morsommere enn å høre at man inspirerer noen der ute :))
  Ser at du etterlyser tapet. Den ser helt vidunderlig ut! Synd at mange av de gamle herlige 70-tallstapetene har gått ut av produksjon. Vi får krysse fingrene for at du finner tapeten din på et loppemarked eller at noen har et par ruller liggende. Ha en fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 4. Tusind tak for den fine Sunshine award, er glad for at jeg kan inspirere! Jeg sendte din gave-vandringspakke igår, håber den vækker glæde!

  Mange hilsner
  Annelise

  SvarSlett
 5. Tusind tak for den fine award! Dejligt at jeg kan glæde og inspirere med mine hverdagsskriverier :)

  Kærlig hilsen
  MetteSofie

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!