søndag 21. mars 2010

Gavevandring!

Jeg meldte meg på en gavevandringslek hos Annelise, og på torsdag fant jeg en meget hyggelig pakke i postkassen! Jeg har jo en etterlysning på bloggen min, av min barndoms tapet, og hva fant jeg i konvolutten fra Danmark? Jo, et herlig gjensyn med gutten og jenta i epletreet:) I tillegg var det en søt hjemmelaget nålepute og fire gamle knapper:) TUSEN TAKK Annelise! Det var den beste gaven jeg kunne fått:)

Tapeten skal rammes inn og henges på veggen, nåleputa blir kjekk å ha når jeg endelig skal komme i gang med syinga igjen, og knappene ser jeg for meg på en klassisk ensfarget strikket barnejakke. Time will show:)

Så er det min tur til å sende gaver videre da! De tre første som kommenterer på dette innlegget vil motta en hyggelig pakke fra meg! Jeg vil vente med å se hvem som blir deltagere med å finne ut hva gavene blir, slik at jeg kan prøve å tilpasse dem litt til mottagerene!

Og så må jeg bare si at jeg tror ikke jeg får sendt ut gavene før etter påskeferien. Nå har jeg besøk av min barndomsvenninne og hennes sønn fram til torsdag, og dagne går med til annet enn å drive med håndarbeid og sitte ved datamaskinen. På fredag reiser jeg og familien til Hugla, en liten øy på Helgelandskysten hvor farsslekta mi kommer fra. Vi har et herlig lite nordlandshus der, mitt lille himmelrike på jord. Skal ta en del bilder mens vi er der slik at dere får se:)

Uansett, den som venter på noe godt venter ikke forjeves, så meld dere på!! :)

8 kommentarer:

 1. Guri så heldig du var! Kan tenke meg at du ble gla når du åpnet den pakken :)

  Tenkte litt på om jeg skulle vente litt med å legge igjen en kommentar så andre fikk sjangsen til å være med på gaveleken..siden jeg har allerede så mye fint i vente fra deg, men det er jo to "plasser" igjen nå ;)

  SvarSlett
 2. Klart du likevel kan være med Gunn! Vimpelrekka di er forresten fiks ferdig! Har allerede en idé om hva du skal få som gave i alle fall;)

  SvarSlett
 3. Hei! Ramlet plutselig inn her - og trives kjempegodt! Du har en trivelig blogg, som jeg skal besøke flere ganger!

  SvarSlett
 4. Hei på deg! Dette er kanskje mest dere bloggere mellom, men jeg prøver meg likevel... fordi jeg titter innom deg med jevne mellomrom og får med meg alt det fine du lager og sysler med. Synes det er veldig koselig. :)
  Også er det jo en fin mulighet til å ønske deg og dine ei riktig god påske! (Selv om dere nok allerede har funnet dere godt til rette på Hugla, og ikke har internett...) Vi pakker kofferten og legger kursen mot Fosen og havet i mårra. Håper sola venter på oss der.
  God påske-klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Hei! :) Jeg vil veldig gjerne være med på leken! Er det ledig plass til meg? :D

  Mvh Silje

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Guri for en herlig gave! Slike overraskelser er bare de beste! Håper du har en fin påskeferie!

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen!

  Så hyggelig at så mange vil være med på gaveleken da:) De tre første som meldte seg på er Gunn, Tina og Janne, så jeg tror de får være med denne gangen. Dere mottar en gave hver, og dere må sende en gave videre til tre andre mottakere:)

  MEN Silje, jeg mottok akkurat en ny gave i en annen gavelek, så jeg kan holde av en plass til deg der? Vil jo gjerne at du skal få delta du også:) Nå skal jeg sette meg ned å titte gjennom bloggen din, den ser spennende ut!

  SvarSlett
 8. Ja takk, gjerne hold av en plass til meg, jeg er med på alt som er gøy! :) Gi meg bare en lyd da, hvis det blir aktuelt :) Ha en fin kveld!

  Silje

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!