onsdag 17. mars 2010

Tut tut!

Nå har jeg de siste tiden bare lagd ting som har blitt lagt ut på Epla eller som har vært bestillingsvare, så jeg fant ut at nå var det lille Ks tur til å få noe! Fant fram heklenål og bomullsgarn og heklet en liten bil mens jeg tittet på tv. Det var utrolig fort gjort, og både jeg og lille K ble fornøyde:) Så en gang en oppskrift på en slik bil, men kunne ikke finne den igjen nå når jeg trengte den, så den er heklet ut fra min frie fantasi og minnet om bildet jeg en gang så i oppskriften. Angrer bare på at jeg ikke puttet en bjelle eller noe annet som lager lyd inni, så hadde den nok blitt enda mer interessant!

Den får bli et minne om bilen vi akkurat har solgt...den hadde omtrent samme farge!

Og så har våren sånn smått begynt å innta huset, her i form av noen nydelige perleblomster. Tror det må være min yndlingsvårblomst:) Bortsett fra når krokkusen titter opp gjennom snøen i hagen...plantet vel ut omtrent 100 krokkus i høst, så noen må vel ha overlevd vinteren og gå en lys tid i møte!


Til slutt må jeg vise bursdagsgaven til svigermor. Hun hadde bursdag i går og hadde et ønske, en bestemor-kopp. En slik som står "Verdens beste bestemor" o.l. på. Jeg har aldri hatt helt sansen for disse, og har enda til gode å finne en jeg syns er fin, så da tok jeg og lille K saken i egne hender. Kjøpte en hvit kopp og porselensmaling, malte hånden til lille K og satte t fint merke på koppen:) På andre siden skrev jeg "Bestemor sin kopp".  Hun ble i alle fall veldig glad, og jeg tror nok den koppen vil bli mye brukt!


Ha en strålende kveld alle sammen!


5 kommentarer:

 1. Så søt bil! Så flink du er som kan hekle sånne ting :)

  SvarSlett
 2. Heisann! :-)
  Så søt den bilen var! Imponert over at du har laget den etter egen fantasi. Ha en super kveld!

  SvarSlett
 3. Så flott bil! :) Og tenker bestemor blir mye mer glad for egenlaget kopp enn de der ferdige. Hjemmelaget er jo mye finere, og ikke minst mer personlig!! Tusen takk for award - kommer tilbake til det på bloggen min :)

  SvarSlett
 4. Hejsa;o)
  Hvor herligt du gerne ville lege med i min gave vandring. Hvis du vil sende din adresse til mig på jt.cw@mail.dk så sender jeg en overraskelse til dig. Nu vil jeg lige se lidt nærmere på din blog, tror ikke jeg har været her før;o)
  Julie

  SvarSlett
 5. Kjempefin bil du har laget - og så lurt med handtrykket på koppen! :-)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!