onsdag 7. september 2011

Når man rydder

Når man rydder finner man ofte noe man hadde glemt at man hadde. Slik er det også når man rydder i bilder. Plutselig finner jeg bilder av ting som er ferdige og klare til å blogges, men så har de ikke kommet ut i offentligheten enda. For eksempel denne vesten som ble strikka i vår en gang.

Oppskrifta er inspirert av nøstebarnvesten, men med min egen vri. 
Syns det er bedre å strikke rundt og rundt, og dermed få minimalt med montering. 
Har strikka en til slik vest i rosa til lillesøster, men den har visst heller ikke blitt blogga. Ikke har jeg bilde av den heller. Men den er helt lik, bare babyrosa.

Fargen på denne vesten kommer best fram på det nederste bildet. Garnet er Lerke, som er halvt om halvt med ull og bomull. Akkurat passe varmt, og utrolig mykt:)

Vesten har enda ikke funnet sin rette eier, så hvis noen er interessert er det bare å skrive en e-post.Den er veldig elastisk, så størrelsen er fra ca 6 mnd (litt ekstra lengde gjør jo ikke noe), og opp til 2 år. Har prøvd den på lille K som snart er 2 år og 5 måneder og det gikk, men den ble litt vel tettsittende.
Pris? 
Omtrent 180 kr tenkte jeg.
Hvis noen vil gjøre en byttehandel er jeg interessert i det også!
Enten i noe annet hjemmelaget, eller stoff, eller retro tapet...skriv en e-post så fikser vi det!

NB! Oppdatering:
Jeg har nå lagt vesten ut for salg i Eplabutikken min, så hvis du er interessert kan du klikke her, så kommer du direkte til vesten:) 

1 kommentar:

  1. Disse vestene er så nydelige. Jeg har strikket en selv i hvit alpakka, str nyfødt. Så smått og søtt. Blir sikkert flere av denne modellen.
    Ønsker deg en fortsatt fin dag!
    Pernilla

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!