onsdag 21. september 2011

Prosjekt gjøre ferdig

Jeg er vel ikke den eneste som har en tendens til å starte med nye prosjekt før det forrige er avsluttet. Nå er det lenge siden jeg har hatt en runde med å gjøre ferdig, og jammen er det på tide. En pen liten haug har samla seg i sybordet som brukes til oppbevaring av ulike hekle- og strikkeprosjekter. Nå skal tråder festes og knapper sys i (hvorfor gjør man ikke det med en gang, så er man ferdig med det?), så det blir nok noen ferdig-innlegg den neste tiden...

Her ligger det blant annet to vester, en jakke, to hetteluer, to par votter og to halser til ungene, en selebukse, en påbegynt nøstebarnjakke med rundfelling, og et Nessie-sjal som er halvferdig.

Fortsettelse følger...


Ha en fin dag! 
Vi skal i bursdag (hipp hurra for Pedrikke!), og spise både middag og kake! 
Hverdagsluksus å slippe å lage middag;)

5 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke merkelig vi ikke gjør det med en gang:)
  Kos dere med middag og kake...luksus:) Pedrikke? Fint navn, har aldri hørt det før:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 2. Er det ikke litt deilig med en sånn haug også, plutselig kan du få en hel masse fiks ferdig i løpet av en kveld? Det kaller jeg tilfredstillende!

  Lurer veldig på den brune og blå mønsterstrikka tingen som kanskje er en vott, ser så fin ut! Og lurer litt på hva en selsbukse er, om den er for seler, eller kanskje strikka av ull fra sel? Tjihi, ser for meg noen spinne de korte strie håra til en sel!

  Ha en finfin festefest!

  SvarSlett
 3. Selsbukse=selebukse!
  Selv om forslagene du kom med var gode, duBedåre! ;)

  Nå skal jeg sette meg ned med min lille haug og feste tråder! Selebuksa og den ene vesten fikk festa tråder tidligere i dag, så nå er det bare knapper igjen:) Herlig å bli så fort ferdig!

  Og ja, Trine, hun heter Pedrikke! Eneste og beste jeg kjenner som heter det:)

  SvarSlett
 4. Tenk så gøy det blir når du får sydd fast alle trådene og flere plagg blir ferdig på 1-2-3! Jeg tror det er derfor vi samler på uferdig strikketøy. (I alle fall innbiller jeg meg at det er noe annet enn latskap og nye prosjekter som er årsaken.)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Modtager du også ufærdige projekter? :-))He he, godt at komme i bund med det :-))


  God Torsdag

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!