mandag 19. september 2011

Innflyttingsgave

En barndomsvenninne av meg har flytta tilbake til byen etter å ha studert i Tromsø i mange år, og på lørdag var det tid for innflyttingsfest! Første gang jeg er ute (og kan ta et glass vin) på tre år, så jammen var det på tide! 
Utrolig koselig var det også:)


En liten hilsen måtte jeg jo ha med til de nyinnflytta, så torsdags- og fredagskvelden ble brukt til å hekle en kurv i bomull og lin. Den ble fylt med litt småtterier, litt hjemmelaga og litt kjøpt. Jeg synes disse kurvene er så praktiske og kan brukes til alt fra brødkurv, til oppbevaring av strømpebukser til ungene og rotekurv i gangen. Og så kan man selv bestemme hvor høy kurven skal være...

Stor, med plass til maaaange nybakte rundstykker...

Litt mindre, til brødskiva en mandags morgen?

Enda mindre, til nøkler og annet rot i gangen?

Eller kanskje aller helst sånn? Fylt med litt av hvert:)
Den lille krabaten som titter opp bak melkesjokoladen er en rangle til dattera i huset på snart ett år. En erstatning for den hunden i huset spiste opp for noen måneder siden...ligg unna denne Luna!

En tråd bomull og en tråd lin gav en passe stiv og stabil kurv, samtidig som det blir et litt ujevnt og "naturlig" uttrykk på kurven. 
Må gå til innkjøp av mer lin slik at jeg kan hekle et par til meg selv også:)

I kveld skal jeg legge meg TIDLIG! 
Har ei lita frøken som enda plages med magen, og natt til i dag var i korteste laget. Hun var mer eller mindre våken fra halv tolv til halv fem...Eirik er selvfølgelig på havet også, så da er det ikke så mye avlastning å få selv om man er stuptrøtt!

Ha en fin kveld, og god natt!


5 kommentarer:

 1. Så fin innflyttningsgave. Jeg har også lyst til å hekle meg slike. De er så fine. Ja, det blir vel en dag :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig, heklet kurv, takk for tipset:)
  Klem Trine:)

  SvarSlett
 3. Å så koselig innflyttingsgave! Og den rangla så så søt ut :) Uff, ikke greit når de smp plages med magen! Håper du fikk en (relativt) god natts søvn i natt!

  Å, du, det var slettes ikke meningen at du skulle lage noe til meg av de stoffene... Men jeg kan jo betale for jobben kanskje? De ringene er så lekre!!! Mitt favorittstoff er det hvite med gule blomster :)

  Så bra at stoffbitene blir brukt!

  klemmer:)

  SvarSlett
 4. Meget anvendelig gave , man kan jo fylde den med stort set hvad som helst :-)))

  SvarSlett
 5. Så kjekk kurv, vi kunne trengt en sånn til brødkurv, takker for inspirasjon.

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!