tirsdag 6. september 2011

Rot og ring

Jeg har fått fullstendig rot i alle bloggbildene mine på datamaskinen. Skjønner ikke helt hva som har skjedd, men plutselig er ikke mapper med brukte og ubrukte bilder, håndarbeid og hobby, interiør og lopper der hvor jeg husker at de var.
*sukk*

 Og så har jeg jo fortsatt den millionen med bilder fra i sommer, som fortsatt er en salig blanding av familie- og feriebilder, bilder fra oppussing av rommet til lille K (ja, det nærmer seg slutten og jeg lover det kommer bilder!), og bilder av det jeg har sysla med på håndarbeidsfronten. Kveldens mål er kanskje å få sortert litt? Så får hekling av luftballonger og fly til lille Ks himmelrom vente...


Her er i alle fall et bilde av en ring jeg laga før sommeren og som jeg synes ble så fin:) Liker det stoffet så godt! Det kommer fra tante Solbjørgs kiste med stoffer som jeg var så heldig å få gå gjennom da jeg, lille K og mamma var på besøk hos henne for snart to år siden. 
Herlighet, er det to år siden?? Føles jo som om vi akkurat var der...men lille K var jo bare 5 måneder, og nærmer seg snart 2 ÅR (!!) og 5 måneder, så det stemmer vel.
Mamma, skal vi ta en tur nordover igjen snart?? :)

Nå skal det duppes litt her, for både lillesøster og meg!

2 kommentarer:

  1. sove godt :) Den ringen var så nydelig! Har noe sånt småblomstrete stoff etter tanta mi jeg og! Vil du ha noen biter til flere ringer? Så kan jeg godt sende:)

    Du, luftballong og fly høres spennende ut! Gleder meg til å se!

    ha ei fin uke videre! klemmer:)

    SvarSlett
  2. Nydelig stoffring! Og flyrom gleder jeg meg til, jeg elsker sånne kreative ideer til barnerom!

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!