torsdag 3. februar 2011

Tre ting på en gang!

I går var jeg så heldig at postmannen utfordra sjebnen på holka her i gata for å levere hele tre (!) pakker til meg (eller, to av dem var vel egentlig til Oda da...). Den første var fra lille hottentott som jeg var så heldig å få kjøpe et par meter av den fine tapeten Dotty fra Ferm Living av. Lille Ks rom (som han kanskje må dele med Oda om et års tid...) er jo et evig prosjekt her i huset, og det går ikke akkurat raskere nå når vi er tobarnsforeldre og døgnet har fått enda færre timer! Men en dag blir det ferdig, med lesekrok, puter, leker, tapet og farger!


Pakke nummer to var fra Randi, en venninne fra folkehøgskolen, som hadde hekla kjole til Oda! Kjempefin var den Randi!! Tusen takk:) I tillegg var det med en fin selebukse i myk cordfløyel, en body og en kjempefin kjole, men disse rakk jeg ikke å ta bilde av før de havna i vaskemaskina. Og en liten elefant var det forresten også, med Odas navn under foten!


Tredje pakke var fra Anne-M som jeg studerte sammen med i Trondeim. Hun har blitt en kløpper på symaskina mens hun har vært hjemme i permisjon med sønnen sin, og en kjempefin smekke i voksdukstoff har hun laga til Oda. Den blir nok kjekk når grøten begynner å fly veggimellom om noen måneder....! Tuuusen takk til deg også!! Også her var det med en liten elefant (tror mange har fått med seg at jeg har en ting for elefanter...), denne gang i form av en hånddukke. Lille K kapra den i det øyeblikket den kom ut av papiret...


Nå skal jeg snart i gang med å lage middag til en hel gjeng! I dag skal et vennepar av oss og deres to barn komme å spise middag hos oss. På menyen står hjemmelaga kyllingburger med tilbehør! Ellers foregår blogginga stående ved kjøkkenbenken for tida. Oda er fortsatt plaga med magen, så hun har grodd fast i meg og vil helst ha bevegelse hele tiden. Jeg takker til den som oppfant bæresela slik at jeg noen ganger kan ha begge hendene fri, for eksempel til å skrive blogginnlegg!

God helg alle hyggelige besøkende!!
Jeg er ikke helt forsvunnet i ammetåka og tror det er fredag i dag altså, men det kommer nok ikke flere innlegg her før helga, så da må jeg benytte sjansen;)


PS: Her er en liten sniktitt på siste prosjekt! Ferdig resultat kommer snart, for nå er jeg nemlig ferdig med alle delene og må bare montere... 


2 kommentarer:

 1. Så bra at du likte kjolen :-) faktisk så er det den første kjolen eg har heklet og må sei at eg blei fornøgd :-)

  tapeten likt eg kjempe godt :-) og smikken va jo kjempe søt :)

  Den apen skulla eg jerne hatt oppskriften på ;-)

  god helg til deg og !!

  SvarSlett
 2. Åh, håper magetrøbbelet går over snart for minstejenta! Nydelig kjole, og kjempekul smekke da! Og tapetet var knalltøft:) Kos deg videre med bittelita:) God helg!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!