fredag 25. februar 2011

Høy apefaktor!

Jeg sa jo i et tidligere innlegg at det er ganske høy apefaktor her hjemme. To aper ala Kaptein Biff har bosatt seg på sofaryggen, og hele denne uka har vi hatt vår helt egen lille apekatt som vi har levert og henta i barnehagen! Han er jo litt apekatt til vanlig der han løper rundt og klatrer over alt, så når det var karnevalsuke i barnehagen fiksa jeg rett og slett apekostyme til han! Og med sin lille kompis som rekvisitt var kostymet komplett!
Selebukse av stoff fra Panduro og et gammelt sengesett jeg har fått fra mamma.

En body påsydd litt lysebrunt stoff på magen, en hale av brunt bomullsstoff, og setter man dette sammen med ei brun strømpebukse har man en liten apekatt!

Men ingen ape uten ører! Hekla ørene av bomullsgarn, tredde en streng inni slik at de ble stående rett ut, og festa dem på en hårbøyle:)

Og her har vi lille herlige apegutten vår! I barnehagen hadde de ansiktsmaling på mandag, så jeg kjente han jo nesten ikke igjen da han kom inn døra hjemme!

Det ble visst et blogginnlegg til før helga setter inn, så da kan jeg jo ønske alle en strålende helg en gang til!! Vi skal ha halvveis barnefri (lille K skal til Mormor) til i morgen, så det skal bli litt godt med en litt roligere ettermiddag, og spesielt for Eirik å få sove litt lengre enn til 6 i morgen tidlig...

7 kommentarer:

 1. Så kule apeøyrer! :)
  Det her var verkeleg ein skjønn apegut :)
  Har du hekla rundt hårbøylen òg?

  Riktig god helg :)
  Mvh, Kristin

  SvarSlett
 2. Ja, jeg hekla rundt hårbøylen også. Og så hekla jeg fast ørene med samme tråden (på vei rundt hvis du skjønner?) slik at det er garantert at ikke små barnefingre klarer å rive dem av! :)

  SvarSlett
 3. Sååå herlig! Så flink du har vært!
  God helg!

  SvarSlett
 4. hei

  selger du slike apeører??? Jeg skulle så gjerne hatt til min datter som skal være ape i et skuespill

  Mvh

  Siv

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Skulle gjerne laget slike til deg og datteren din, men har for tiden en lei betennelse i armen som gjør at jeg må begreense håndarbeidet...og hekling er noe av det verste jeg kan gjøre. Kanskje du kan forsøke å lage lignende av filt hvis du ikke kan hekle? Lime to sirkler av lys filt oppå mørk og så sy sammmen og sy/lime på en hårbøyle?

   Håper du finner en løsning:)

   Slett
 5. jeg har fått ei til å hekle :) Tusen takk for tipset :) Hvordan fikk du laget halen?????

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sydde ei passe lang pølse på symaskina som jeg stappa med litt vatt og sydde på bodyen:)

   Slett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!