torsdag 17. februar 2011

Æsj!

Heklenåla mi knakk! Så da sitter jeg her, uten heklenål og uten bil. Ute er det sol og fint, men med 7 minusgrader og vind, og minst 1/2 times trilletid hver vei til nærmeste butikk vil jeg ikke trille ut med ei lita ei som er snørrete... Så da står pleddet på stedet hvil for øyeblikket, og jeg får bare smøre meg med tålmodighet og ta en tur til garnbutikken når Eirik kommer hjem fra jobb! Men jeg har jo opp til flere andre prosjekter gående, så arbeidsledig på hekle/strikkefronten er jeg uansett ikke...


Kan jo kanskje vurdere å gjøre litt husarbeid også? Det er fantastisk at sola har kommet tilbake og at jeg har den inn stuevinduene fra klokka er 9 om morgenen, men den lokker også hybelkaninene som har vokst seg store og gode i mørketida fram fra alle kriker og kroker!
Vi får se, først en kopp ammete og litt mat.
Uten mat og drikke...osv.7 kommentarer:

 1. Går det an? Tydeligvis. Nydelig teppe i alle fall. :)

  SvarSlett
 2. Teppet blir superstilig! Tenk at nåla knakk da! ...Ja, nå er jeg i samme situasjon som deg, strikker på et teppe, men mangler en farge... Men som du har jeg jo mye annet jeg kan ta tak i:)

  Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 3. århhh , det var velnok et fint tæppe . jeg har aldrig knækket en hæklenål , men det må være en frygtelig situation !! haha :-))

  God torsdag

  SvarSlett
 4. Nydelig teppe :-) Hvordan i all verden klarte du å brekke nåla? Sikkert godt brukt og rimelig utslitt.... Jeg har mange i hver str jeg - både heklenåler og strikkepinner, men det kommer av at jeg ofte ikke har funnet den jeg har trengt :-P

  Nyt sola som er godt på vei tilbake - klem Siv

  SvarSlett
 5. Liker ikke når sola vekker hybelkaninene fra vinterdvalen.. Tror det blir en kopp ammete på meg også :-)

  SvarSlett
 6. Så nydelig teppe du lager!
  Gleder meg til å se det ferdig:)

  Klarte nylig å knekke en heklenål jeg og, men den var av bambus;)
  Trodde jeg skulle være sikker på at den holdt nå som jeg har skaffet meg en av metall, men det ser ut som om jeg ikke skal være så sikker på det!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!