lørdag 17. april 2010

På tide å spille lotto?

Siden jeg startet som blogger har jeg deltatt i maaaange give aways, men aldri vunnet noe... SÅ, rett før påske, vant jeg denne hos Vibeke:

En kjempefin liten pung som kan brukes til det meste:) For meg gjør den nytten som oppbevaring av en liten saks, sikkerhetsnåler og stoppenål! Alt jeg trenger i handarbeidsveska i tillegg til strikkinga eller heklinga.

En stund senere vant jeg en herlig pakke med ulike papirstykker og tapeter fra Julia Runge. Bra timing, for jeg kjøpte for et par uker siden en liten settekasse som lille K skal få på rommet sitt. Hvitmalt med tapet i, i beste blogglandstil! Så det kunne ikke passet bedre med den premien:)


Og så var jeg heldig å vinne en premie fra Louise som har den fine bloggen Fru Melgaard. De to som ble trukket før meg fikk velge blant tre ting, og jeg fikk de fine lilla fuglene (tror jeg? Vi får se når pakken kommer!).


Så jeg lurer på om det faktisk er på tide å levere inn en lottokupong.....;)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med å ha vunnet så mange give-aways! Det er fortjent når du har deltatt på så mange :) Og så fint bruksområdet du har funnet til pungen fra meg! Det var jo kjempelurt :) Ha en flott søndag videre :)

  SvarSlett
 2. Hei Marie!
  No har eg vore igjennom heile bloggen din etter tips frå Janne, og eg har kosa meg med å lesa om og sjå alt det flotte du tryller fram med henda dine :)Så no har du fått ein fast lesar til, hehe.
  -Line- :)

  SvarSlett
 3. Eg har spilt lotto i 11 år og vunnet 4 og 5 premi i lotto og har tilsammen 208 pengepremi.
  mvh
  Daf.lottoblog

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!