fredag 9. april 2010

Vårfarger

Det er vår i lufta, også i Nord-Norge. I går observete jeg den første hestehoven på tur til byen, så da går det definitivt mot varmere tider. Med våren kommer behovet for lyse og lette farger, og rundt i bloggverdenen og i interiørbutikker er det definitivt pastellfargene som regjerer. Derfor får dere se noen andre sarte vårfarger, hentet fra noe av det jeg har puslet med i påska.

5 heklede kurver ble til, i sofaen med påskenøtter og påskekrim på tv'n. Noen av disse skal bli gaver i gaveleken, og noen skal tas i bruk her hjemme til oppbevaring. Den minste er ca 11 cm i diameter, den største ca 20 cm. I tillegg har jeg heklet en liten nålepute, og strikket en til hettelue (modellen kan dere se i dette innlegget). Denne gangen i offwhite, størrelse ca 1 år, men den passer nok lengre, for den er utrolig elastisk. Den er til salgs, så ta kontakt på mariestabell@hotmail.com hvis du skulle være interessert:)

God helg!

2 kommentarer:

  1. Så fine farger sammen! Deilig med vår i lufta :)

    SvarSlett
  2. Tenker det er en av disse som har funnet veien til meg! :-) Den er kjempesøt, og blir brukt til å oppbevare batteri i. Tusen takk! Innlegg om gaven kommer snart på bloggen min, jeg må bare få litt tid først... Har begynt å jobbe og sovner irriterende tidlig om kveldene...

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!