torsdag 15. april 2010

Gaver på vei!

Endelig er gavene fra gaveleken min på vei til sine mottakere! Ting tar tid...

Her er altså de to som skal sendes i posten, pent innpakket og klar for sin reise til Janne og Tina. Litt påskestemning over den bakerste, men der er rett og slett fordi at det var meningen at jeg skulle få dem avgårde til påsketider....jaja, når dere har ventet så lenge håper jeg i alle fall dere blir fornøyde med innholdet i pakkene! Den siste gaven skal jeg personlig overlevere til Gunn senere i kveld. Dere som mottar pakkene velger selv om dere vil følge gamle (sende videre til tre andre) eller nye regler (sende gave tilbake til meg, og deretter sende videre til en eller to nye) for gaveleken.

Grunnen til at ting tar tid her hjemme, er hovedsaklig fordi jeg har begynt å jobbe igjen. Jeg har ikke lengre to timer hver formiddag til å pusle rundt med mine ting mens lille K sover formiddagslur, og i tillegg her jeg 1000 ting å sette meg inn i, undervisningsopplegg som skal planlegges, ukeplaner lages, prøver rettes og elever følges opp...så jeg trenger de timene døgnet har! Men torsdag er min dag hjemme med lille K, og jeg nyter det:) Gleder meg til varmere vær, trilleturer og is ute i sola!


3 kommentarer:

 1. Tuuuusen takk, Marie for verdens fineste Wiinblad-kjøleskapsmagneter og for ei søt lita kurv. Magnetene falt veldig i smak hos Inga også, så etter litt diskusjon fant vi ut at vi skulle eie dem sammen i dag :)
  Du skal nok se at en liten overrsakelse finner veien nordover en dag... om ikke flyene går, så sender jeg den med grågåsa på nord. Håper våren har tatt skikkelig tak i Bodø også (her ser den ut til å ha en liten pause, men jeg nekter å tro at det skal vare lenge...)! Kos deg med dine, klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Du forresten, var det sånn at jeg også skulle sende videre til nestemann på lista? Har du evt. adresse da?

  SvarSlett
 3. Så bra at du likte dem Janne! :) Jeg skal holde utkikk etter grågåsa jeg...! I dag våknet vi til 10 cm nysnø, så våren har seg visst en pause her også, men håper den kommer igjen snart!

  Egentlig er det slik at en skal lage et innlegg på sin blogg, og den første som kommenterer får gave, men siden du ikke har blogg blir jo det litt vanskelig! Kanskje du bare kan gi noe videre til noe du kjenner? Hovedsaken er jo å glede noen andre:)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!