onsdag 6. januar 2010

En utrolig giveaway og en inspirerende blogg.

Jeg kom tilfeldigvis over en blogg med navn Minelis sin hobbyblogg og hun har en kjempefin giveaway for tiden! Intet mindre enn en hjemmesydd voksipose skal gis bort, og jeg håper selvfølgelig å bli den heldige vinner;) Uansett er det en fin blogg som er vel verdt et besøk!

Må bare si at jeg er imponert over mennesker som har tålmodighet til å lage slike vakre kort som hun lager. Jeg har forsøkt, og de blir ikke like fine, for jeg har ikke tålmodigheten som skal til... Hvordan jeg får til å hekle tepper og strikke gensere er jo egentlig et mysterium! Det tar jo evigheter...men en kan se på tv samtidig, eller snakke med noen, eller sitte på forelesning. Det er nok forskjellen:)

2 kommentarer:

 1. Hei:)

  Sååååå utrolig koselig du skriver om meg og min blogg:) Blir helt rørt jeg:) Tusen takk :D Og tusen takk for at du vil være med på Give Awayen min:) Nå skal jeg ta en titt i bloggen din og se på det du lager og slikt:) Ha en finfin onsdag:)

  Klem fra Anne:)

  SvarSlett
 2. Hei hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Gøy med flere Bodø-bloggere ;)

  Liker veldig godt de monster-ullbuksene du viser i ett innlegg under her! Hvor kan jeg få tak i mønster til en slik fin bukse? Tror Karl ville blitt supertøff i en slik!

  Klem LahrA

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!