fredag 8. oktober 2010

Helgeblogger

Ja, det er visst det jeg har blitt. I hverdagen er det så mye annet som krever tid og oppmerksomhet, så bloggen har kommet litt i skyggen av alt annet siden i sommer. Kanskje blir det en oppsving igjen når jeg skal være hjemme i permisjon fra desember...?


For tiden flyr altså! Nå har jeg under 12 uker igjen av svangerskapet, og bare 8 hele arbeidsuker igjen før permisjonen starter. Jeg som akkurat har begynt å jobbe igjen! Men det kommer til å bli utrolig koselig og vi gleder oss stort til å møte lillesøster i magen:) Buksa hennes begynner å ta form, bare 8 cm igjen på den ene foten, festing av tråder og sying av knapper, så er den klar (Kanskje tar jeg helt av og kommer det et innlegg nr 2 denne helga?!). Så er det jakke på programmet, men har ikke helt bestemt meg for hvilken modell jeg skal strikke enda...vil ha den enkel og ensfarget, evt med den brune fra buksa og off-white. Etter det blir det lue, votter og lester av restegarnet!

Sånn bortsett fra strikking av småklær har jeg laget noen bursdagsgaver og rangler til små nye verdensborgere. Dessverre har jeg vært for dårlig til å ta bilder, men her er en som skal til lille Ks helt ferske tremenning i Bergen!

Med et lite streif av høstsol på...

Nå er det tilbake til strikkepinnene og gullrekka på tv!

God helg godtfolk:)
♥

4 kommentarer:

 1. Tiden fyker, bare vent til babyen kommer ut ;) Nyt de siste ukene som gravid ;)

  Herlige strikkefarger og nydelig rangle ;)

  SvarSlett
 2. Helgeblogging er vel bedre enn ingen blogging :-) Koselig å sitte og strikke til eget nurk som er på vei da :-D

  Riktig god helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Tak fordi du vil deltage i lotteri :-))

  Klem Vilma

  SvarSlett
 4. Koselig rangle, og spennende tider med baby i vente. Det er så rart at disse små er så forskjellige og har sin egen personlighet helt fra starten. Spennende å bli kjent med det nye barnet! God helg!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!