onsdag 28. oktober 2009

For 10 år siden.....

...var jeg 16 år, forelska i en som het Eirik og ble kjempeglad da han inviterte meg på konsert 28. oktober! Siden da har det vært oss to:) Tenk at det allerede er 10 år siden....og så mye som har skjedd på den tiden! Det har vært både oppturer og nedturer, tider da alt har vært en dans på roser, og andre perioder hvor vi har kjent mer til tornene på rosene... Men vi er sammen enda, og vokser på alle erfaringene vi gjør sammen, både de positive og de negative. Bare det siste året har det skjedd store ting med oss, og vi føler begge at vi har gått et skritt videre. Det største er selvfølgelig at vi har fått en nydelig sønn sammen, og så har vi kjøpt oss hus og blitt en skikkelig familie. Vi har blitt voksne faktisk! Og midt oppi alt kan det være vanskelig å ta seg tid til å være kjærester sammen. Det er vel et fenomen de fleste småbarnsforeldre vil kjenne igjen. Det blir alt for lett barn, jobb, økonomi, oppussing, hverdag og søvn (for lite av sistnevnte) som dominerer dagene. Nå når lille K har blitt over 5 måneder er det kanskje på tide å ha barnevakt en kveld og gå ut å kose oss sammen, bare som kjærester. Hvis du leser dette Eirik, er du herved invitert ut på en bedre middag en dag vi har barnevakt! Elsker deg <3>

Så var jeg jo så heldig at da jeg sto opp i dag hadde mannen i mitt liv fiksa en skikkelig fin overraskelse...
På spisebordet sto det tente stearinlys, en stooor pakke og fint pyntet bord...
Inni pakkien var det et nydelig glassfat fullt av konfekt, en pose god kaffe og en med te.
En glimrende start på en onsdag, og jeg skal kose meg med kaffe og sjokolade utover dagen:) Skal komme tilbake med bilde av fatet når det er spist tomt (tar nok ikke veldig lang tid, for jeg er på sjokoladekjøret...).
Og fortsatt skulle jeg ønske jeg hadde det andre kameraet....får jo ikke akkurat fram den fine stemningen og det fine lyset av stearinlysene på disse bildene! Men hovedsaken er jo at dere får se, så får dere bruke fantasien til resten:)

2 kommentarer:

  1. Hei, takk for at du la igjen spørsmål til meg om feilen du fikk når du satt opp til trekolonners, for det gjorde at jeg oppdaget at det var en feil i forklaringa mi. Det er nå rettet opp, og forklaringa skal nå fungere. (Feilien lå i del to) Dersom du fremdeles får problemer så ta kontakt!

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!