onsdag 10. november 2010

Fin kopp og fin, men syk gutt

Lille K har feber på tredje dagen, og pappaen har vært hjemme med han både mandag og tirsdag. I dag er det min tur til å være hjemme fra jobb, overlate undervisninga til en vikar og avlyse fem planlagte kontaktmøter med elever og foreldre. Litt kjedelig, for jeg begynner å bli litt stressa med tanke på å bli ferdig med alle kontaktmøtene før jeg går ut i permisjon om under fire uker... Men jeg får bare prøve å senke skuldrene og kose meg med en kopp te fra denne nydelige koppen som mitt søskenbarn, Trine, har laget. Lille K blåser i om termometeret viser 39 i feber og styrer rundt på gulvet i full fart. Litt mer sutrete og maser hele tiden etter "mott" (smokk),  "djus" (juice) og "dæks" (kjeks), men ellers i god form. Tror egentlig dette er en reaksjon på en vaksine han fikk for et par uker siden, for det er bare feber, ikke snørr og gørr, heldigvis. Håper bare han blir frisk snart slik at han kan ta en tur i barnehagen, for nå begynner både store og små å bli lei av å sitte inne!
4 kommentarer:

 1. Var selv hjemme med sykt barn igår. Det blir litt kjedelig i lengden både for stor og liten. Det er ikke så enkelt med syke barn, ikke når gradestokken kryper ned på minus siden og man veit att ungene ikke klarer og ta det med ro i skolen. Gutten min for altså til skolen idag og jeg venter spennt på hvordan formen hans er når han kommer hjem for nå er det mye lekser og ta igjen.
  Nydelig kopp du har fått!
  God bedring til den lille!

  Pernilla

  SvarSlett
 2. århhh , god bedring til lille K , og sikken en sød ugle i dit forrige indlæg :-)

  SvarSlett
 3. Neimen, hei, så hyggelig at det er du som har kjøpt lapper! De blir nok veldig fin juletrepynt og : ) Takk for besøk hjemme hos meg, og for at jeg oppdaget enda en inspirerende blogg.

  Hilsen Frøken Grønn

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!