mandag 29. august 2011

Hurtigrutevesten

En av sommerens begivenhenter var bryllupet til min kjære bror Knut og hans kjære Hilde i Bergen. Turen til Bergen gikk med hurtigruta, og med to besteforeldre som gledelig tok turer på dekk og i lekerommet med lille K fikk jeg litt tid til strikking. Det faktum at jeg og lillesøster hadde en bunkers til lugar, uten vinduer og mobildekning, tv eller radio bidro selvfølgelig til at det ble noen timers strikking i dunkel belysning på meg hver kveld mens Oda sov... Restultatet er denne vesten:

Haha! Trodde du jeg ville ligge i ro slik at du kunne knipse? Tro om igjen! 

Hva sier du til dette? Du må jo ha noen action-bilder på bloggen, ikke bare håndarbeid! Vil du ha bilde av vesten foran og mønsteret sier du?

Hva med dette da? Fornøyd?

Hæ? Hva gjør du bak meg? Var det ikke framsiden du skulle ha bilde av??

En noe urolig modell, men dere ser nå resultatet rimelig greit:) Jeg har brukt mønster fra eget hode, men stjernestrikken er lært meg etter beskrivelse fra Pickles. De har flere oppskrifter hvor de bruker denne teknikken, trykk for eksempel her for beskrivelse. Det ser vanskeligere ut enn det er:) Litt knøvlete i begynnelsen, men når man kommer inn i det går det kjempefort! Garnet er Lerke, halvt om halvt med bomull og ull. Passe varmt og utrolig mykt. Anbefales!

Jeg arbeider med å sortere noe som føles som en million bilder fra ferien. Hyggelig å se tilbake, men jammen tar det tid. Spesielt når jeg samtidig arbeider med å etablere et like godt forhold til Mac'en som jeg hadde til min gamle pc...for ikke å snakke om å finne et enkelt og greit bilderedigeringsprogram slik at jeg kan klippe og lime og lage collager igjen. 

Jeg arbeider med saken!

God uke til alle:)

5 kommentarer:

 1. Så herlig vest på en aktiv krabat:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Så søt vest og herlig modell :-)

  ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Nydelig vest, jeg er også glad i daisy-stjernene. Tar litt tid å komme inn i, men så blir det jo så fiiiiint!!!

  SvarSlett
 4. Så fin vest og en helt urolig herlig unge ;) Hi hi :) Tusen takk for at du vil følge meg og være med på min GA :)

  Hilsen Janne

  SvarSlett
 5. århhh hun er søde den lille :-))))

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!