mandag 20. september 2010

All you need is love

Dette herlige trykket kjøpte jeg på epla for noen uker siden. Damen bak trykket har en egen blogg (her), og hun selger mange ulike trykk i sin eplabutikk, så ta en titt innom! Jeg har enda ikke funnet noen plass til bildet, som er i A4-størrelse, her hjemme, men det kommer. Lille K fikk også et trykk med "so ro lillemann" som skal få en plass på rommet hans etter hvert som det tar form. Gikk det sakte med rommet hans før, så går det enda saktere nå når han har flyttet inn der. Tiden er begrenset når vi begge er i full jobb, og når han da tar kveld kan man ikke akkurat snekre, møblere og ordne der inne...Og i dag kunne jeg trengt litt ekstra "love". Sitter hjemme i sofaen med en nakke som kjennes ut som stein og som verker uansett hva jeg gjør. Ikke får jeg gjort husarbeid eller andre ting som skulle vært gjort i huset, og ikke kommer jeg meg på jobb, så der hoper også arbeidsmengden seg opp. Passer utrolig dårlig akkurat i dag, for jeg skulle ha langdag mens mormor henter lille K i barnehagen. Jaja, det blir vel noen lange ettermiddager senere i uka da.

Men bortsett fra det har jeg ikke mye å klage over:) Vi er så godt som ferdig med maling av huset utvendig, i helga fikk Eirik lagt ferdig kantsteinen som rammer inn "gårdsplassen" vår, og jeg er fortsatt i strålende form mens magen vokser! Lille K trives kjempegodt i barnehagen og har for tiden en helt enorm utvikling av språket. Ordene bare kommer på løpende bånd, og det er så morsomt! Litt håndarbeid blir det tid til på kveldstid foran tv'en når alle daglige gjøremål er unnagjort, men jeg har ikke hatt noen store prosjekter på gang. Jeg har heklet mange smokkesnorer (planen var at det skulle komme noen på epla, men ting tar fortsatt tid...), og noen rangler. Noen er gitt bort til venner som har små barn og noen ligger på vent til små, nye verdensborgere som er ventet i løpet av høsten.

Fortsatt er det en del tråder som trenger å festes, men det tar jeg litt etter hvert! Dette er glimrende og tankeløst håndarbeid som går fort. Nå har jeg imidlertid startet på et par større prosjekter, blant annet ullklær til lillesøster og et babyteppe. Bilder kommer etter hvert!

Nå er det på tide å bytte stilling her. Nakken er ikke så samarbeidsvilling når jeg sitter for ensformig, så det blir både tv-titting, vandring rundt i stua, avslapping på sofaen (i den grad det er mulig å finne en behagelig stilling å ligge i), trykking på pc'en og litt strikking, alt med varm rispose på nakken i håp om at jeg skal komme meg på jobb i morgen!

Ha en fin uke alle sammen!
Min kommer til å bli bedre enn denne dagen, det vet jeg;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!