søndag 6. juni 2010

Inni min boble


Ja, for det er der jeg har vært i det siste. På bildet ser dere en del av innholdet i bobla, nemlig eksamen. Nå er det heldigvis levert og jeg kan tenke på noe annet! Elsker å studere, men kjenner at det blir en stund til jeg skal gjøre det igjen. Gikk greit så lenge jeg bare var hjemme i permisjon med lille K, men når jeg begynte å jobbe i tillegg var verken tiden eller kreftene til å studere der lengre. Herlig å være ferdig i alle fall:)


Og her er min beste venn for tiden, laget i går ettermiddag. Jeg våknet på onsdag med kink i nakken, og tre dager intens skriving på datamaskin har ikke akkurat hjulpet på... Så jeg går rundt som en gammel dame med stiv nakke og vond rygg. Så mye for mine planer om å grave opp en del av hagen for å plante jordbær i dag. Håper bare det går fort over, for nå kan jeg ikke brukes til annet enn å sitte i sofaen eller ligge rett ut på gulvet! Skal klare å kreke meg på et par loppiser i dag da, så kanskje det er vidundermedisin;)


Og så et litt hyggeligere bilde til slutt! Lille K har vært på egen hånd i blomsterbedet mitt og plukket en blomst til mamma'n sin♥  Egentlig var han vel mest opptatt av at han skulle lukte på den, men vi kan vel si at den var plukket spesielt til meg! Knallfin er den i alle fall:)

Ønsker alle der ute en strålende søndag!

PS:
Gunn (Maganda) - pakken din er endelig klar for avsending! Nå må jeg bare få pakket den i egnet embalasje og tatt en tur på postkontoret:)
Silje (Pink Foxes) - din pakke er også klar og kommer snaaaaaart!
Håper dere begge bærer over med meg. Ting tar tid, sånn er det bare!
Den som venter på noe godt....osv...

7 kommentarer:

 1. Så fin blomst du fikk av lille K :-) Så klart den ble plukka til deg ;-) Blir godt når eksamener er ferdig og du kan komme ut av bobla di og nyte sommeren :-D

  Ha en flott søndag du også, og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Eksamen er stress, ikke rart nakken slår seg vrang. Håper du blir fort god!

  SvarSlett
 3. God bedring til deg! Godt det nå er overstått:)

  SvarSlett
 4. Hei! Takk for at du ble med på utlodningen min, hovedpremien gikk til noen andre, men du vant en liten ting du også! Se bloggen min og send meg adressen din så får du pakke i posten! :)

  SvarSlett
 5. Hei igjen :-) Ang hodet som du spurte om på bloggen min, så har jeg kjøpt det hos supersellers.no. Det kan virke som om man trenger org nr for å handle der, men du kan jo ringe dem og spørre. Nå er det så mange som har spurt, så kanskje jeg bare skal bestille en 10-15 stk ;-)

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Mulig mailen min ikke er helt i slag, men har ikke fått mail av deg, så om du kunne sende en igjen hadde det vært supert :)

  SvarSlett
 7. Og det var jeg som skrev forrige kommentar ja :)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!