lørdag 1. mai 2010

Oi!

Jeg oppdaget plutselig at telleren min har rundet 1000 besøk!!! Fantastisk:) Det er så hyggelig at så mange venner, både kjente og ukjente, stikker innom for å se hva jeg styrer på med. Og nesten litt skummelt...

MEN, dette må da feires! Synes ikke det er så lenge siden jeg rundet 500 og tenkte at NÅ må jeg ha en give away, så jammen er det på tide. Jeg har jo også vært så heldig å vinne flere give aways den siste tiden, så nå er det min tur å gi noe tilbake:) Må legge hodet litt i blødt for å finne ut hva premi(ene) skal være.... Hvis det er noe dere der ute kunne tenke dere til å vinne, så kom gjerne med tips;)

Ellers er det litt stille på den kreative fronten. Det er ikke fordi jeg ikke gjør noe, men fordi jeg holder på med noen store prosjekter. En strikket ulljakke til lille K er kanskje det første jeg kan komme til å vise resultatet av, for den nærmer seg ferdig. Og så har jeg begynt prosjektet med å sy vår-vognpose til han også. Litt lettere enn dunposen, for nå må vel våren komme i Nord-Norge også! :)

Følg med i tiden framover, så kommer det en aldri så liten give away fra meg til dere:)

3 kommentarer:

 1. Hei du:) Hvordan vognpose syr du? Jeg har tenkt litt på det samme, den dunposen begynner jo snart(håper jeg) og bli litt varm...
  Også en ting til.. vet du hvor jeg kan få tak i tapet-biter? har kjøpt meg en ikea krakk til å ha på kjøkkene. og tenkte jeg skulle legge tapet på trinnene også male resten. men vil jo ikke kjøpe en hel rull! det blir jo litt i meste laget... Tips???

  SvarSlett
 2. Gratulerer :) Moro når så mange titter innom!

  SvarSlett
 3. Tillykke med den runde dag.... Vi ser frem til din give away ;)
  Ha en dejlig dag
  Kh
  Kristine

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!