lørdag 18. februar 2012

Ufrivillig pause

Det ble en ufrivillig pause fra blogginga.
Ikke fordi jeg har mista inspirasjonen eller er lei, men på grunn av noen skruer som fant ut at de ikke ville holde et dobbelt CD-skap på veggen lengre.
Rundt midnatt for halvannen uke siden våknet vi av et voldsomt brak i huset, ting som ramla bortover gulvet og noe singling i glass.
Titter ut soveromsdøra og ut mot stua og ser en hvit "vegg" noe unormalt plassert...
Det viser seg å være vårt doble CD-skap som istedenfor å henge på veggen, hadde tatt en tur ned på gulvet, og i fallet tok det like godt med seg blant annet Mac'en, speilrefleksen og Eiriks telefon.
Skader på elektronikk og ting og tang for ca 20 000, i tillegg til to vegger som må tapetseres om og males, et stort hakk i parketten, smadret vedkurv, hakk i muren og selvfølgelig ødelagt CD-skap.
Typisk at man er flink å legge alle ting man er redd for på det høyeste bordet i stua slik at ungene ikke skal få tak i det, og akkurat der bestemte skapet seg for å ha sitt nedslagspunkt.

Det er surt, men heldigvis er det bare snakk om materielle skader.
Lille K satt ved Mac'en (som lå langt bortenfor bordet den opprinnelig sto på) å så på film mens vi laga middag om ettermiddagen, og jeg tør ikke tenke på hva konsekvensene ville blitt dersom skapet hadde ramlet ned da...eller hvis lillesøster hadde lekt på gulvet nedenfor.


Jeg liker jo best å ha innlegg med bilder i, men uten kamera er det ikke noe nytt å vise.
Her er et bilde tatt en søndag for to uker siden mens jeg leka med ungene på gulvet.
Dette var utsikten min oppover, og jeg syntes bare den var litt morsom:)
Klarer ikke helt å pakke bort regnskyen (les mer om den her og her) til lillesøster, selv om hun ikke leker så mye med den lengre.
Planen er at hun skal få den på rommet sitt, men akkurat nå er det rommet en blanding av barnerom, arbeidsrom og lagerrom, så det er en stund til dekorasjon og fine farger tar over der inne...

Takk til nye følgere som har kommet til, jeg setter utrolig stor pris på det, og ikke minst alle de fine kommentarene dere legger igjen her!
Ekstra god helg til dere!!3 kommentarer:

 1. Så godt og høre at det "bare" ble materielle skader. Det kunne godt riktigt galt.
  Da får vi håpe att dere får alt på plass etterhvert.
  I vinterferien får jeg besøk av mine søstrer og da hadde jeg tenkt å sy litt, hmm jeg vet du har noen lekre stoffbiter der hjemme (hint, hint)
  Kan ikke du bare bruke mor din som mellom mann, eller rettere sagt dame.
  Ønsker dere en riktig fin helg i ruskeværet!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Huff, så kjedelig! Godt som sagt at det bare var materielle skader. Håper dere får igjen på husforsikringa, eller dekker det kanskje ikke slikt?

  God lørdagskveld!

  SvarSlett
 3. Så utrolig kjedelig da :-/ Men som du sier, så var det bare materielle skader :-)

  Ha en fin søndag - klem Siv

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!