fredag 24. juni 2011

Ferietid

Til pinse pakka vi unger, barnevogner og bagasje i bilen og vendte nesen mot Hugla. Der tilbragte vi de første ordentlige sommerdagene med over 20 grader og sol, før jeg, ungene, mamma og pappa satte oss på hurtigruta og lot den frakte oss til Bergen. 18. juni var vi i nydelig bryllup til min kjære tvillingbror Knut og hans Hilde, og dagene siden da har jeg tilbragt i Bergen sammen med mamma og ungene. Vi har hatt fine dager med litt shopping, leting etter lekeplasser, årets første bad i havet, og kos med familie og venner.


Onsdag i neste uke bærer det litt nordover, til Trondheim, for å møte venner og kjente fra vi bodde der. Vi skal vel shoppe litt til tenker jeg, nyte det fine været vi har bestilt, kose oss med ungene, og ikke minst dra på hyttetur til Røros sammen med studievenninner +  partnere, barn og hunder! Vi gleder oss stort:)

Så, det er grunnen til at det er veeeeldig stille her på bloggen for tiden. Men jeg strikker og hekler litt innimellom da. Har brukt kveldene her i Bergen til å hekle en liten elefant, og på hurtigruteturen fikk jeg starta på en vest til lillesøster.

Håper alle mine lesere får en knallfin sommer, med fint vær hele tiden, bading, is-spising og enda mer bading!
God sommer!

3 kommentarer:

 1. Det høres ut som ni har det kjempekoselig. Har selv ikke gått ut i ferie enda men vi har vært så heldige med mye fint vær i det siste så en smak av sommer har vi fått.
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!
  Pernilla

  SvarSlett
 2. Så deilig med ferie og litt farting:)
  Velkommen til Trondheim, landets flotteste by;)

  God helg og god ferie ønskes deg fra Trine:)

  SvarSlett
 3. Nå gleder jeg meg til å se hva du har laget i sommer!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!