fredag 20. mai 2011

Hei!

 Et lite livstegn fra kakespiseren! Ja, for det er det jeg føler at jeg har gjort de siste ukene. Bakt og spist kaker, hatt besøk, vært på besøk og feiret både den ene og den andre. Mai er den store bursdagsmåneden i både min og Eiriks familie, og med dåp 1.mai, bursdag 3.mai (Eiriks bror), min bursdag 11. mai, så 17.mai og lille Ks 2-årsdag 18.mai sier det seg selv at vi har hatt et kakeinntak litt over gjennomsnittet... Resten av kakene ble sendt med Eirik på jobb i dag med beskjed om at jeg ikke vil ha noen rester hjem igjen! Så nå skal de kose seg i lunsjen tenker jeg!

Jeg har knipsa bilder av både kaker og pynt, men siden den bærbare pc'en vår har tatt kveld, har jeg ikke lagt inn så mange nye bilder. Ellers venter jeg på min nye lille iPad (ja, Eirik, bare husk at den er MIN!!) som jeg har fått i bursdagsgave, og gleder meg til å sitte med den i fanget og surfe på blogger fra sofakroken:) Bildene denne gang er derfor et par uker gamle, men jeg har ikke vist dem før! Lillesøster "knør" veldig mye i vugga når hun sover, noe som ofte resulterte i at hun havnet med hodet helt oppe i den harde kantetn på vugga. I begynnelsen fungerte det med et sammenrullet babyteppe, men nå når alt skal tas og holdes i, endte det ofte over henne og ikke i en pølse ved kanten av vugga. Da måtte mor ha et møte med symaskinen og vips ble det en fin og fargerik pute med en praktisk funksjon! Kjempefornøyd ble jeg, og nå har jeg lyst til å sy mer lapper, for det var gøy:)

Lys lilla ensfarget stoff i endene, ellers lapper fra ulike gjenbruksstoffer i herlige farger.


Perfekt for å unngå at lillefrøkna ligger å stanger hodet i treverket!

God helg alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Fin og praktisk pute til lillejenta:) Nydelige farger og mønstre:)
  Gratulerer med overstått feiring:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Så smart, og så fint det ble!! Og for en mai dere har da:) vel overstått til deg og resten av gjengen!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med overstått bursdag, ja mai har jammen blitt kakemåned her også med konfirmasjoner, dåp, bursdager (og enda gjenstår tre stk) Det blir en laber bikinisesong ser det ut som om det skal fortsette slit ;)

  Puta ble jo knallfin ;) Nydelige lapper ;)

  SvarSlett
 4. Så lurt!!! Virkelig fin rullepute Gratulerer med vel overstått bursdag - jeg er glad jeg ikke blir satt på en slik prøvelse. (prøver å få en innover linje i midjen i stedet for utoverlinje. Hehe) God søndag fra Heidi

  SvarSlett
 5. Så fin!
  Gratulerer med alle feiringane! :)

  Tusen takk for gode paristips!
  Gjett om eg gler meg!! :)

  Ha det godt!
  klem

  SvarSlett
 6. Så smart! Og så fin den ble! Nydelige stoffer. Og lapper er virkelig avhengighetsdannende! Og så hyggelig at du likte klutene mine :) God lørdagskveld til deg!

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!