mandag 25. april 2011

Gave til framtidig kokk


Det er liv i meg og bloggen, men dagene blir for tiden prioritert til annet enn nerding ved datamaskinen! En uke har vi tilbrakt på Hugla (turen med hurtigruta nedover gikk over all forventning og påskeegg ble malt av lille K!), og de siste dagene har vi bodd i fjæra, i hagen og på lekeplassen til naboene.
Herlig med vår og sol:)

Så nå når jeg skulle finne noe å lage innlegg av har jeg sett på gamle bilder av ting jeg av en eller annen grunn ikke har blogget. Da sønnen til en venninne av meg fylte tre år fikk han seg nytt lekekjøkken, og da fikk jeg endelig forsøkt meg på å hekle mat! Har sett mange som har gjort det og hatt lyst til å prøve selv, men med en gjøre-liste som er lengre enn lang må ting prioriteres... Nå fikk maten førsteprioritet, og en fin skål ble til i samme slengen. Har inntrykk av at kokken ble fornøyd, og jeg håper han får mye glede av lekene! Min venninne har forresten egen blogg, så stikk gjerne innom Milla med dilla for å se litt fra hennes hverdag med hus og to barn i trivelige trøndelag!

Banan, eple, gulrot og pære, pluss tre kjeks med fyll.

Og to speilegg! Det ene er litt mer stekt enn det andre ser dere, for det er litt mørkere (evt er det jeg som ble fri for det kritthvite bomullsgarnet på lørdags kveld og hadde veldig lyst til å lage et speilegg til...).

Nå er barna i seng og jeg skal rydde litt i kåken, det trengs! Vi skal ha dåp for lillesøster 1.mai, så det er egentlig nok å henge fingrene i. Det blir vel både kakebaking og planlegging av pynting og organisering de neste dagene... men det blir koselig:)

Håper alle har hatt en knall påske og fått ladet batteriene.
Jeg skulle ønske påska kom like sent hvert år jeg, for jeg har ikke trang til å gå på ski bare kalenderen viser at det er påske, det er jo mye bedre å ha våren her!
Tilbake til hverdagen i morgen, litt brunere (?), litt rikere på familiehygge, herlige kommentarer og gode klemmer fra lille K, smil og pludring fra lillesøster, og med et smil om munnen for min del!

5 kommentarer:

 1. vært bloggtørke her i gården en stund, men maten er ofte i bruk! han har hatt den med seg i senga lenge nå, så det er så koselig:)

  SvarSlett
 2. Så fin gave til en liten kokk :-) Lykke til med barnedåp :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 3. Utrolig kul frukt!!

  Er du forresten fornøyd med Trengerikkeposen i bruk og?

  SvarSlett
 4. Morsom mat til liten kar, så mye FLOTTERE enn plastik som de fleste har. Lykke til med dåp av lillesøster. God helg fra Heidi

  SvarSlett
 5. Kul mat! Kjempefin gave.
  Jeg håper dere hatt en fin dag og at dåpsbarnet oppførte seg eksemplarisk. :)

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!