tirsdag 10. august 2010

Hjemme fra ferie

Ja, så var vi hjemme fra årets sommerferie. Litt godt å komme hjem også, skal innrømme det, men ferien har ellers vært kjempefin. Været har ikke vært så mye å skryte av, men noen dager med sol og over 20 grader har vi da hatt! Sånn er det å feriere i Nord-Norge... Bildene viser en av de fineste dagene vi hadde, sol, bading og familie. Herlig!


Nå ligger jeg på sofaen å slapper av mens Eirik er flink å maler hus ute. Jeg har siden i går vært skikkelig forkjøla, med tette bihuler og hodepine...kjedelig å starte siste ferieuke på den måten! Men heldigvis er formen bedre i dag, så jeg håper det går fort over, for jeg er alene med lille K på formiddagene og det er tungt når man ikke er i form.

Ellers er det en del nytt som skjer her hjemme, men det må jeg lage et ordentlig innlegg om senere. Bare gledelige nyheter altså;)
 Nå ville jeg bare innom for å gi et lite livstegn og si hei! Håper alle som er innom har hatt en kjempefin sommerferie og har fått påfyll av sol, energi, familie og alt annet som hører sommeren til. Selv kjenner jeg at jeg gjerne kunne hatt noen uker til med fri, men på mandag er det tilbake til hverdagen igjen, med barnehagestart for lille K...blir kanskje litt greit det også! Gleder meg i alle fall til å treffe igjen hyggelige kolleger:)


PS: Dere som venter på gaver fra min lille give away: De er pakket og klar, så de havner nok i postkassen deres snart:)

2 kommentarer:

  1. Vi kom hjem fra ferie i dag vi, og har fri resten av denne uka også :-) Men det er liksom ikke like mye ferie når man er hjemme - og jeg kjenner det er litt tungt å gi slipp på sommerferien, for det er så lenge til neste gang... Blir spennende å se hva dere har på gang :-D

    Ha en flott kveld og klem fra Siv

    SvarSlett
  2. Velkommen hjem fra en sikkert tiltrængt ferie :-)

    SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!