tirsdag 8. desember 2009

Hvem sier at mørketid er deprimerende?

Mange synes mørketid høres helt forderdelig ut. Over en måned uten å se sola? Mørke hele tida? Minusgrader og snø, vind og enda mer snø...huff! Har hørt den noen ganger, spesielt fra folk sørpå (ikke for å tråkke noen på tærne altså, men det er faktisk slik!), men de kan aldri ha vært her oppe å opplevd denne årstiden! Jeg synes det er fantastisk. Når sola er bak fjellene (for den er faktisk ikke under horisonten her i Bodø, så vi har litt liksom-mørketid siden den forsvinner bak fjellene i en måneds tid), blir det de mest fantastiske himlene! Og jeg er så heldig å ha plass på første rekke fra stuevinduet mitt.


En ting som ikke er så bra med mørketida er at det er forferdelig vanskelig å ta ordentlige bilder av ting jeg lager eller kjøper eller bare har lyst til å vise fram. Jeg har vært flink de siste dagene, og laget nesten alle julegavene:) Har sydd posekurver som kan brukes til alt (kanskje mest kjent som brødkurv), kremmerhus som jeg har fylt med kjemmelaget konfekt, heklet enda litt på den gigantiske oldemorsruta som skal bli et pledd til venninna mi, strikket nisselue til lille K, og heklet litt juletrepynt. Så dagene går, selv om jeg er altfor dårlig til å oppdatere her. Kanskje årets nyttårsforsett blir å skrive innlegg litt oftere? Håper det blir lettere når kontoret/hobbyrommet er ferdig oppusset slik at jeg slipper å sitte i stua enten jeg skal sy eller blogge... Jeg skal i alle fall prøve å få tatt noen bilder som jeg kan legge ut her etter hvert!

Nå sover lille K, og jeg skal sette meg ned å slappe av litt med et par skiver krydderbrød med brunost og en stor kopp te, mens jeg nyter utsikten og fargene på himmelen:)

2 kommentarer:

 1. Hei hei!! Du ble dagens budvinner på adventskalenderen inne hos meg. Send en mail med navn og adresse til: virre-virre-vipp@hotmail.com Så sender jeg deg betalingsinfo, så blir pakken din sendt så fort pengene er inne på konto. Tusen takk for at du deltok i dagens budrunde :)

  Virre :)

  SvarSlett
 2. Så morsomt at du blir med på min giveaway - og så koselig at du legger igjen spor så jeg kan titte inn hit også av og til! Du driver med mye spennende ser jeg, i tillegg til å kose deg med din lille sønn. Er det ikke herlig? =)
  Ha en fin kveld!

  Ps! Mørketid kan virkelig være nydelig. I min hj

  SvarSlett

Har du noe du vil si? Jeg vil gjerne høre!