tirsdag 24. august 2010

Et nytt prosjekt

Og da snakker jeg ikke om husveggen i bakgrunnen som skulle hatt et strøk maling! Det arbeidet pågår, men ting tar som kjent tid...
Mens kvelden tilbringes foran tv'n, har jeg heklinga i fanget og skal prøve å bli ferdig med mitt blå og hvite prosjekt. Jeg er veldig spent på resultatet selv, for mønster har jeg ikke, så jeg håper bare det blir bloggbart...

Noen gode forslag til hva det endelige produktet blir?
Kan røpe at kulene har forskjellig innhold som lager lyd, for eksempel en liten bjelle, innmaten i et kinderegg halvfullt med ris, treperler som lager lyd, og knitrende plast...


onsdag 18. august 2010

En ung barista

Ute i sandkassa tidlig om morgenen setter jeg kaffekoppen fra meg og er et øyeblikk uoppmerksom...


En liten røver er svært effektiv med spaden og har på noen sekunder tilført en ekstra ingrediens til mammaens kaffe...
 

Godt fornøyd tar han en slurk av den nye kaffen og sier "Mmmmmm".... 

Mammaen er kanskje ikke helt enig i det siste utsagnet, men hvem kan vel stå for denne kjekke, unge og nytenkende baristaen?

fredag 13. august 2010

Lucky friday!

Bør jeg spille lotto i dag kanskje?

Disse tre firkløverne, og femkløveren (hva nå enn den betyr?), fant jeg i dag tidlig da jeg var ute med lille K i sandkassa. Hvem snakka om fredag 13.?

tirsdag 10. august 2010

Hjemme fra ferie

Ja, så var vi hjemme fra årets sommerferie. Litt godt å komme hjem også, skal innrømme det, men ferien har ellers vært kjempefin. Været har ikke vært så mye å skryte av, men noen dager med sol og over 20 grader har vi da hatt! Sånn er det å feriere i Nord-Norge... Bildene viser en av de fineste dagene vi hadde, sol, bading og familie. Herlig!


Nå ligger jeg på sofaen å slapper av mens Eirik er flink å maler hus ute. Jeg har siden i går vært skikkelig forkjøla, med tette bihuler og hodepine...kjedelig å starte siste ferieuke på den måten! Men heldigvis er formen bedre i dag, så jeg håper det går fort over, for jeg er alene med lille K på formiddagene og det er tungt når man ikke er i form.

Ellers er det en del nytt som skjer her hjemme, men det må jeg lage et ordentlig innlegg om senere. Bare gledelige nyheter altså;)
 Nå ville jeg bare innom for å gi et lite livstegn og si hei! Håper alle som er innom har hatt en kjempefin sommerferie og har fått påfyll av sol, energi, familie og alt annet som hører sommeren til. Selv kjenner jeg at jeg gjerne kunne hatt noen uker til med fri, men på mandag er det tilbake til hverdagen igjen, med barnehagestart for lille K...blir kanskje litt greit det også! Gleder meg i alle fall til å treffe igjen hyggelige kolleger:)


PS: Dere som venter på gaver fra min lille give away: De er pakket og klar, så de havner nok i postkassen deres snart:)